reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

11+1 i -1kg ;o dodam że raczej nie jestem pulchna osoba. Bmi mam w granicy normy mimo tego bandziocha wielkiego (24,9) pępek zaczyna wystawać mi... w pierwszej ciąży dopiero w 22tc się wywrocil na druga stronę ;o

Załączniki

• 1427655628569.jpg
    1427655628569.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 150
Ostatnia edycja:
reklama
Akatsuki piękny masz brzuchol :-) mnie w pierwszej ciąży pępek zrobił się płaski nie wywaliło go na drugą stronę

Akatsuki wow!!!! kiedy masz usg?? Ty może faktycznie bliźniaki nosisz :-) widać że jesteś naprawde zgrabna dziewuszka! Brzuszek masz duży ale moze taka poporstu Twoja uroda :-) ja wieczorem też już mam pokaźnych rozmiarów i bardzo mnie to cieszy bo lubię ciążowy brzuszek :-) pępek też mi się coś w połowie ciąży wywrócił na druga stronę haha i pewnei teraz też tak będzie :-)

xmamuska bardzo do twarzy Ci z brzuszkiem :-)

Dziewczyny piękne brzuszki.
Akatsuki aż się wierzyć nie chce, wygląda na 30 tydzień. Super! Bobo będzie miało dużo miejsca.

w pierwszej ciąży miałam bardzo dużo wód. może i teraz się dużo gromadzi stąd taki wielki brzuchol?
USG mam 9/04 miałam już jedno ale był jeden pęcherzyk.

Ostatnia edycja:
Akatsuki aa no to rzeczywiści emoże teraz też będziesz miała dużó wód :-) poza tym że masz dużo do noszenia to pięęęęknie Ci z brzuszkiem :-) jeeeej czy tylko mi się tak podobają ciążowe brzuszki?? :-) już się cieszę że mi zaczyna być widać i dopuki nie będzie mi wadzić ciężar i brak wygody to będę się pewnie nim cieszyć haha

brzuszek fajny jest tak do 6-7 msc półki jest zgrabny, później to już wielka piłka plażowa i nawet ciężko z sofy się stoczyć. ja w 9 miesiącu to już byłam takim wielkim ciałem niebieskim że wytworzylam wlasna grawitacje i miałam dookoła kilka satelit i pas meteorow...

Dziewczyny cudowne duże brzuszki! :-D super wygladacie :-D ja przy was mam malutki jedynie na wieczór trochę okraglejszy, jutro rano nadczczo zrobię foto :-)

Akatsuki, ja miałam podobnie ;) jak byłam w 7. miesiącu to się ludzie pytali czy już rodzę bo miałam GIGA brzuch. W 9. wyglądałam jakbym 8.raczki miała w brzuchu ;) a Hania się urodziła 9 dni po terminie... ostatnie tygodnie to był koszmar :/

reklama
Akatsuki- wow!!! Piękna willa! W takich warunkach lokalowych to maleństwo ma wypas!!!!Moja dzidzia ma marną kawalerkę....:( nadal jestem płaska choć to 12 tydz 4 dzień...

Do góry