reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

11+1 i -1kg ;o dodam że raczej nie jestem pulchna osoba. Bmi mam w granicy normy mimo tego bandziocha wielkiego (24,9) pępek zaczyna wystawać mi... w pierwszej ciąży dopiero w 22tc się wywrocil na druga stronę ;o

Załączniki

• 1427655628569.jpg
    1427655628569.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 152
Ostatnia edycja:
reklama
Akatsuki piękny masz brzuchol :-) mnie w pierwszej ciąży pępek zrobił się płaski nie wywaliło go na drugą stronę

Akatsuki wow!!!! kiedy masz usg?? Ty może faktycznie bliźniaki nosisz :-) widać że jesteś naprawde zgrabna dziewuszka! Brzuszek masz duży ale moze taka poporstu Twoja uroda :-) ja wieczorem też już mam pokaźnych rozmiarów i bardzo mnie to cieszy bo lubię ciążowy brzuszek :-) pępek też mi się coś w połowie ciąży wywrócił na druga stronę haha i pewnei teraz też tak będzie :-)

xmamuska bardzo do twarzy Ci z brzuszkiem :-)

Dziewczyny piękne brzuszki.
Akatsuki aż się wierzyć nie chce, wygląda na 30 tydzień. Super! Bobo będzie miało dużo miejsca.

w pierwszej ciąży miałam bardzo dużo wód. może i teraz się dużo gromadzi stąd taki wielki brzuchol?
USG mam 9/04 miałam już jedno ale był jeden pęcherzyk.

Ostatnia edycja:
Akatsuki aa no to rzeczywiści emoże teraz też będziesz miała dużó wód :-) poza tym że masz dużo do noszenia to pięęęęknie Ci z brzuszkiem :-) jeeeej czy tylko mi się tak podobają ciążowe brzuszki?? :-) już się cieszę że mi zaczyna być widać i dopuki nie będzie mi wadzić ciężar i brak wygody to będę się pewnie nim cieszyć haha

brzuszek fajny jest tak do 6-7 msc półki jest zgrabny, później to już wielka piłka plażowa i nawet ciężko z sofy się stoczyć. ja w 9 miesiącu to już byłam takim wielkim ciałem niebieskim że wytworzylam wlasna grawitacje i miałam dookoła kilka satelit i pas meteorow...

Dziewczyny cudowne duże brzuszki! :-D super wygladacie :-D ja przy was mam malutki jedynie na wieczór trochę okraglejszy, jutro rano nadczczo zrobię foto :-)

Akatsuki, ja miałam podobnie ;) jak byłam w 7. miesiącu to się ludzie pytali czy już rodzę bo miałam GIGA brzuch. W 9. wyglądałam jakbym 8.raczki miała w brzuchu ;) a Hania się urodziła 9 dni po terminie... ostatnie tygodnie to był koszmar :/

reklama
Akatsuki- wow!!! Piękna willa! W takich warunkach lokalowych to maleństwo ma wypas!!!!Moja dzidzia ma marną kawalerkę....:( nadal jestem płaska choć to 12 tydz 4 dzień...

Do góry