reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Moj mały Kurczaczek <3
9+4 tyg
Super - nóżki skrzyżował :) Fantastycznie to wygląda!

11+1 i -1kg ;o dodam że raczej nie jestem pulchna osoba. Bmi mam w granicy normy mimo tego bandziocha wielkiego (24,9) pępek zaczyna wystawać mi... w pierwszej ciąży dopiero w 22tc się wywrocil na druga stronę ;o
No no koleżanko, cała szczupła a brzuch wywalony :) Rzeczywiście wygląda na 30 tydzień, ale w sumie to są tylko plusy - dla dziecka i dla Ciebie - już teraz możesz korzystać z publicznych uroków bycia ciężarówką. Bez kolejki itd. :D

brzuszek fajny jest tak do 6-7 msc półki jest zgrabny, później to już wielka piłka plażowa i nawet ciężko z sofy się stoczyć. ja w 9 miesiącu to już byłam takim wielkim ciałem niebieskim że wytworzylam wlasna grawitacje i miałam dookoła kilka satelit i pas meteorow...
Hahahahahahhaha!!!!! The best!

reklama
  • Akatsuki śliczny brzusio, u mnie na razie nic nie widac. Już nie mogę się doczekAć aż się troche zaokrągli ;-)

Xmamuska ślicznie ;)

Akatsuki haha no niezle niezle, ale myślę że później będzie sobie powoli rósł ;) albo ta kapusta z kiełbasa wyszła haha

A ja jak narazie z wagą spowrotem na 0 jestem, ale do kolejnej wizyty pewnie nadrobi, bo to święta a do wizyty jeszcze ze 3 tyg ;)

No dobra po zrobieniu zdjęć jednak widzę że troszkę widać :-) domek rośnie :-) dziś zaczęłam 12 tydzień, jeszcze tylko 2 tygodnie i II trymestr, ale to jednak szybko leci :-D jeszcze dodam że zawsze z rana brzuch miałam płaski a teraz od razu takie wybrzuszenie :-D

Załączniki

• 1427714995338.jpg
    1427714995338.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
haha Akatsuki dobrze mówisz haha tak do 6-7 miesiąca brzuszek jest cudowny, potem to już się wygląda jak pingwin który majedną piłkę z przodu i jedną niewidzialną miedzy nogami haaaa

Malinka 89 też łądny brzuszek :-) podobny do mojego

reklama
Do góry