reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Moj mały Kurczaczek <3
9+4 tyg
Super - nóżki skrzyżował :) Fantastycznie to wygląda!

11+1 i -1kg ;o dodam że raczej nie jestem pulchna osoba. Bmi mam w granicy normy mimo tego bandziocha wielkiego (24,9) pępek zaczyna wystawać mi... w pierwszej ciąży dopiero w 22tc się wywrocil na druga stronę ;o
No no koleżanko, cała szczupła a brzuch wywalony :) Rzeczywiście wygląda na 30 tydzień, ale w sumie to są tylko plusy - dla dziecka i dla Ciebie - już teraz możesz korzystać z publicznych uroków bycia ciężarówką. Bez kolejki itd. :D

brzuszek fajny jest tak do 6-7 msc półki jest zgrabny, później to już wielka piłka plażowa i nawet ciężko z sofy się stoczyć. ja w 9 miesiącu to już byłam takim wielkim ciałem niebieskim że wytworzylam wlasna grawitacje i miałam dookoła kilka satelit i pas meteorow...
Hahahahahahhaha!!!!! The best!

reklama
  • Akatsuki śliczny brzusio, u mnie na razie nic nie widac. Już nie mogę się doczekAć aż się troche zaokrągli ;-)

Xmamuska ślicznie ;)

Akatsuki haha no niezle niezle, ale myślę że później będzie sobie powoli rósł ;) albo ta kapusta z kiełbasa wyszła haha

A ja jak narazie z wagą spowrotem na 0 jestem, ale do kolejnej wizyty pewnie nadrobi, bo to święta a do wizyty jeszcze ze 3 tyg ;)

No dobra po zrobieniu zdjęć jednak widzę że troszkę widać :-) domek rośnie :-) dziś zaczęłam 12 tydzień, jeszcze tylko 2 tygodnie i II trymestr, ale to jednak szybko leci :-D jeszcze dodam że zawsze z rana brzuch miałam płaski a teraz od razu takie wybrzuszenie :-D

Załączniki

• 1427714995338.jpg
    1427714995338.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
haha Akatsuki dobrze mówisz haha tak do 6-7 miesiąca brzuszek jest cudowny, potem to już się wygląda jak pingwin który majedną piłkę z przodu i jedną niewidzialną miedzy nogami haaaa

Malinka 89 też łądny brzuszek :-) podobny do mojego

reklama
Do góry