reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Pochwalę się domkiem dla mojego Maluszka :) dziś zaczynam 11 tydzień :D

Załączniki

• 1427113730872.jpg
    1427113730872.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Kochane, ja jutro idę do ginekologa także mam nadzieję, że otrzymam kolejne zdjęcie z usg i będę mogła się nim pochwalić. Jestem w 9tyg i 6 dniu, ale powiem Wam, że chyba jestem ślepa, bo na zdjęciach z usg, które już mi wykonano niewiele potrafiłam dostrzec :(
Test ciążowy zrobiłam tylko jeden, ale wciąż mam go u siebie. Zostawiam na pamiątkę :)

reklama
no u niektorych z was to malo co widać, ale brzuszki juz powoli rosną i fajnie, ciekawe jakie bedziemy miały piłki na koniec, ja w poprzedniej ciazy mialam takie sredni nie za duzy ani nie jakis maly, wiec mam nadzieje ze bedzie tak teraz, żeby nie bylo duzo do dźwigania ;)

Do góry