Lilolo
Fanka BB :)
Jakie śliczny skarbuś [emoji173] [emoji122]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny śliczne Maluszki!!! [emoji7]Ty kochana kulturanie pytasz a mi hormony na dyńkę padają i oczywiście szukam dziury w całym. " Ale panie doktorze ja widzę, te usta to mi przypomina płód arlekina, dlaczego pan nic nie mówi!!! " jeszcze chwila a mnie do psychiatryka skieruje, za dużo się łepetyna naczytała w młodości ( miałam zdawać albo na medycynę albo na weterynarię) i teraz wiecie profesorka od anomali się znalazła i jeszcze ze specjalistą dyskutuje no masakra jakaś muszę wrzucić na luz przy Franku tak nie miałam ale teraz z racji wieku powiem wam szczerze że mam stres trochę...i wkrętki sobie robię
Babcia rządzi!!!! Moja babcia się doliczyła u Franka 6 palcy, więc ja chyba coś po babci mam...
Dziewczyny śliczne Maluszki!!! [emoji7]
Buba, Ty z racji wieku żadnych wkrętek sobie nie rób! Moja Mama urodziła mnie w wieku 37 lat. Jako pierwsze dziecko. I wszystko ok (fizycznie, bo z głową to różnie bywa[emoji12] ). A były głebokie lata 80. Medycyna w czarnej d.... A to Twoje drugie dziecko, XXI wiek. Wszystko będzie dobrze!!![emoji2]