reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Dzięks kamilove :* oczywiście ja jak to ja najlepszy specjalista od usg ciąży ;) milion wątpliwości no niech że pan się tu przyjrzy przecierz....aj biedny ten mój lekarz ze mną ;)

śliczne maleństwa,
buba ja tez ciągle o coś pytam , czy aby na pewno, czy wszystko dobrze i tak dalej

Buba piękny maluch :) już nie fasolka, ładnie wszystko widać.
Moja mama pokazywała zdjęcia z mojego usg swojej mamie. No i za nic ta nie mogła się dopatrzeć. W końcu moja mama mówi że to zdjęcie profilowe głowy jej wnuka i że przecież wszystko widać. No to moją babcie olśniło bo ona małej fadolki szukała ;)

śliczne maleństwa,
buba ja tez ciągle o coś pytam , czy aby na pewno, czy wszystko dobrze i tak dalej

Ty kochana kulturanie pytasz a mi hormony na dyńkę padają i oczywiście szukam dziury w całym. " Ale panie doktorze ja widzę, te usta to mi przypomina płód arlekina, dlaczego pan nic nie mówi!!! " jeszcze chwila a mnie do psychiatryka skieruje, za dużo się łepetyna naczytała w młodości ( miałam zdawać albo na medycynę albo na weterynarię) i teraz wiecie ;) profesorka od anomali się znalazła ;) i jeszcze ze specjalistą dyskutuje no masakra jakaś ;) muszę wrzucić na luz przy Franku tak nie miałam ale teraz z racji wieku powiem wam szczerze że mam stres trochę...i wkrętki sobie robię :(

Buba piękny maluch :) już nie fasolka, ładnie wszystko widać.
Moja mama pokazywała zdjęcia z mojego usg swojej mamie. No i za nic ta nie mogła się dopatrzeć. W końcu moja mama mówi że to zdjęcie profilowe głowy jej wnuka i że przecież wszystko widać. No to moją babcie olśniło bo ona małej fadolki szukała ;)

Babcia rządzi!!!! Moja babcia się doliczyła u Franka 6 palcy, więc ja chyba coś po babci mam...;)

Ostatnia edycja:
Ale super foty - Buba i Marantha :)
Extra tak pooglądać.
Choć Wam powiem, że jakoś tak wczoraj myślałam o tym, że już bym mogła rodzić i mieć maleństwo, a to jeszcze tyyyyyle czasu... Dłuży się to jakoś.

Marantah - kawał człowieka :) jakie to magiczne uczucie. Kiedyś kobitki nie miały tej możliwości aby zobaczyć ludka przed porodem.

Dreamgi- mi też się dłuuuuży... Niemiłosiernie...no ale cóż cieszmy się słonice 2 lata chodzą ;)

marantha cudowny ludek!!!!!!! :) który to tydzień?

ostatnio też myślałam, ile to czasu jeszcze do końca.... strasznie mi się też dłuży ;D

reklama
Do góry