reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Xmam śliczności czy twoje też cię tak pilnują ? moja dostała jakiegoś *******ca i cały czas przy mnie siedzi , łazi zasypia dopiero jak mąż albo syn wraca ja nie wiem ale chyba czuje że będzie szczeniaczek :-)

reklama
Ja po wizycie szyjka dluga i zamknieta, Sara wazy 2300g 35tc , wedlug usg wychodzi ze jest o tydz mniejsza ale nie ma to znaczenia, poza tym wszystko ok. Kolejna wizyta za 2 tyg a za tydz we wtorek wizyta w szpitalu na planowanie porodu i usg :)
Z racji ze mam cukrzyce nie moge przenosic ciazy wiec najpozniej 26.10 musze urodzic

Xmam śliczności czy twoje też cię tak pilnują ? moja dostała jakiegoś *******ca i cały czas przy mnie siedzi , łazi zasypia dopiero jak mąż albo syn wraca ja nie wiem ale chyba czuje że będzie szczeniaczek :-)

Tak tej jasnej bardzo włączył się instynkt wącha ciuszki,leżaczki mój brzuch no i śpią z nami jak najbliżej brzucha chcą być :tak:

Ej piesiak moich rodziców też się łasi. Zawsze najbardziej słuchał ojca, a tu odkąd brzuchol mi się pokazał słucha mnie bardziej, przytula się i łazi za mną, wchodzi ze mną do kibelka i dzisiaj jak czyściłam kabinę też cały czas mnie obserwował. Może jakieś feromony się wydzielają z nas czy cuś, albo może czują, że niedługo będą trochę odtrącone :-p Nie to żeby mi się to nie podobało, ale zobaczymy jak będzie jak bobasek się pojawi, bo z tego co do tej pory widziałam to ten nasz nigdy nie lubił dzieci :baffled:

Melduję, że Olek waży 3225g. Zdjęcie pessara rano w poniedziałek za 6 dni. Główka bardzo nisko, wstawił się już do kanału, leży bokiem.
Ginowi nie podobały się przepływy w pępowinie, ale w mózgu i w sercu już było ok. W poniedziałek przed zdjęciem pessara jeszcze mam mieć KTG w szpitalu.
W zasadzie dostałam weekend na luzie jeszcze :-)

Melduję, że Olek waży 3225g. Zdjęcie pessara rano w poniedziałek za 6 dni. Główka bardzo nisko, wstawił się już do kanału, leży bokiem.
Ginowi nie podobały się przepływy w pępowinie, ale w mózgu i w sercu już było ok. W poniedziałek przed zdjęciem pessara jeszcze mam mieć KTG w szpitalu.
W zasadzie dostałam weekend na luzie jeszcze :-)

No i super. [emoji106] To jeszcze chwile posiedzi w brzuszku. [emoji4] Ustawiony bokiem to dobrze?

A jak gin mierzy te przepływy bo mi nigdy nic o tym nie wspominał... [emoji47]

Dream u mnie Nelka też na boku ale jeszcze nie zaszła do kanału. Zresztą u mnie to I tak nie ma znaczenia. Jak u ciebie lekarze postępują w wypadku takiego ułożenia? Będą liczyli że skurcze go ustawia normalnie czy będą probowali obracać? ?

sysia fajnie, ze wszytsko ok, no a do 26 to macie jeszcze czas, wiec maluch podrosnie ładnie :)

dream oo myslalam, ze bedzie szybciej hehe ale Oluś juz duzy, a tez tak mnie zastanawia czy moj lekarz sprawdza takie rzeczy jak przepływy, ale moze sprawdza a poprostu nie komentuje za bardzo

Dream - alevz Ola kawał mężczyzny :)

Ja dziś wizyta, zobaczymy co tam i jak tam :)

A rymczasem na finishu kwatera jak się patrzy ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1442370249.535309.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442370249.535309.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442370249.535309.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 122
reklama
Oooo Buba brzuszek widac :)

Ja wczoraj mialam wizyte i tak: maly juz ma glowke bardzo nisko, czopu juz nie mam, wazy 3245g szyjka sie skrucila jest rozpulchniona ale ku zdziwieniu lekarki nie ma najmniejszego rozwarcia i powiedziala, ze do weekendu powinnam jeszcze w dwupaku posiedziec. Mam umowiona wizyte na 29.09 chyba ze wczesniej spotkamy sie na porodowce juz mi powiedziala w jakich godzinach i w jakim dniu jaki lekarz przyjmuje :)

A co do psow to powiem wam, ze boje sie co bedzie z ta moja jak sie pojawi maly w domu :/ przeraza mnie ze moze cos zrobic malemu, bo ona jest nie obliczalna :/

Do góry