reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Xmam śliczności czy twoje też cię tak pilnują ? moja dostała jakiegoś *******ca i cały czas przy mnie siedzi , łazi zasypia dopiero jak mąż albo syn wraca ja nie wiem ale chyba czuje że będzie szczeniaczek :-)

reklama
Ja po wizycie szyjka dluga i zamknieta, Sara wazy 2300g 35tc , wedlug usg wychodzi ze jest o tydz mniejsza ale nie ma to znaczenia, poza tym wszystko ok. Kolejna wizyta za 2 tyg a za tydz we wtorek wizyta w szpitalu na planowanie porodu i usg :)
Z racji ze mam cukrzyce nie moge przenosic ciazy wiec najpozniej 26.10 musze urodzic

Xmam śliczności czy twoje też cię tak pilnują ? moja dostała jakiegoś *******ca i cały czas przy mnie siedzi , łazi zasypia dopiero jak mąż albo syn wraca ja nie wiem ale chyba czuje że będzie szczeniaczek :-)

Tak tej jasnej bardzo włączył się instynkt wącha ciuszki,leżaczki mój brzuch no i śpią z nami jak najbliżej brzucha chcą być :tak:

Ej piesiak moich rodziców też się łasi. Zawsze najbardziej słuchał ojca, a tu odkąd brzuchol mi się pokazał słucha mnie bardziej, przytula się i łazi za mną, wchodzi ze mną do kibelka i dzisiaj jak czyściłam kabinę też cały czas mnie obserwował. Może jakieś feromony się wydzielają z nas czy cuś, albo może czują, że niedługo będą trochę odtrącone :-p Nie to żeby mi się to nie podobało, ale zobaczymy jak będzie jak bobasek się pojawi, bo z tego co do tej pory widziałam to ten nasz nigdy nie lubił dzieci :baffled:

Melduję, że Olek waży 3225g. Zdjęcie pessara rano w poniedziałek za 6 dni. Główka bardzo nisko, wstawił się już do kanału, leży bokiem.
Ginowi nie podobały się przepływy w pępowinie, ale w mózgu i w sercu już było ok. W poniedziałek przed zdjęciem pessara jeszcze mam mieć KTG w szpitalu.
W zasadzie dostałam weekend na luzie jeszcze :-)

Melduję, że Olek waży 3225g. Zdjęcie pessara rano w poniedziałek za 6 dni. Główka bardzo nisko, wstawił się już do kanału, leży bokiem.
Ginowi nie podobały się przepływy w pępowinie, ale w mózgu i w sercu już było ok. W poniedziałek przed zdjęciem pessara jeszcze mam mieć KTG w szpitalu.
W zasadzie dostałam weekend na luzie jeszcze :-)

No i super. [emoji106] To jeszcze chwile posiedzi w brzuszku. [emoji4] Ustawiony bokiem to dobrze?

A jak gin mierzy te przepływy bo mi nigdy nic o tym nie wspominał... [emoji47]

Dream u mnie Nelka też na boku ale jeszcze nie zaszła do kanału. Zresztą u mnie to I tak nie ma znaczenia. Jak u ciebie lekarze postępują w wypadku takiego ułożenia? Będą liczyli że skurcze go ustawia normalnie czy będą probowali obracać? ?

sysia fajnie, ze wszytsko ok, no a do 26 to macie jeszcze czas, wiec maluch podrosnie ładnie :)

dream oo myslalam, ze bedzie szybciej hehe ale Oluś juz duzy, a tez tak mnie zastanawia czy moj lekarz sprawdza takie rzeczy jak przepływy, ale moze sprawdza a poprostu nie komentuje za bardzo

Dream - alevz Ola kawał mężczyzny :)

Ja dziś wizyta, zobaczymy co tam i jak tam :)

A rymczasem na finishu kwatera jak się patrzy ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1442370249.535309.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1442370249.535309.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1442370249.535309.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Oooo Buba brzuszek widac :)

Ja wczoraj mialam wizyte i tak: maly juz ma glowke bardzo nisko, czopu juz nie mam, wazy 3245g szyjka sie skrucila jest rozpulchniona ale ku zdziwieniu lekarki nie ma najmniejszego rozwarcia i powiedziala, ze do weekendu powinnam jeszcze w dwupaku posiedziec. Mam umowiona wizyte na 29.09 chyba ze wczesniej spotkamy sie na porodowce juz mi powiedziala w jakich godzinach i w jakim dniu jaki lekarz przyjmuje :)

A co do psow to powiem wam, ze boje sie co bedzie z ta moja jak sie pojawi maly w domu :/ przeraza mnie ze moze cos zrobic malemu, bo ona jest nie obliczalna :/

Do góry