Chybra my też ustaliliśmy z mężem poprzednio że wyjdzie kiedy będzie chciał i ja go na siłe nie trzymam i został do końca i teraz nie wyobraża sobie nie być. Co to znaczy "zrazi się do Ciebie" kuźwa święte krowy Ci faceci czy co??? ą,ę, bułke przez bibułkę to niech mnei taki facet pocałuje w dupę. Moim zdaniem jeżeli pomiędzy partnerami jest jakieś uczucie i coś więcej niż tylko przyzwyczajenie i sex od czasu do czasu to nei mam mowy o jakimś zrażeniu czy czymś takim, co innego że niektóry może zemdleć ze stresu to neich lepiej wyjdzie kiedy musi
Szczerze to ja sobei nie wyobrażam porodu bez niego, był dla mnie mega wsparciem, było to dla nas wielkie przeżycie i oboje je wspominamy dobrze, wczoraj jeszcze m mówił naszym gościom że to nie to samo jak przyjdziesz do kobiety po wszystkim i ona CI poda dziecko i Ci powie "kochanie to nasze dziecko" tam trzeba być i to przeżyć, zobaczyć jak dziecko się rodzi...
Szczerze to ja sobei nie wyobrażam porodu bez niego, był dla mnie mega wsparciem, było to dla nas wielkie przeżycie i oboje je wspominamy dobrze, wczoraj jeszcze m mówił naszym gościom że to nie to samo jak przyjdziesz do kobiety po wszystkim i ona CI poda dziecko i Ci powie "kochanie to nasze dziecko" tam trzeba być i to przeżyć, zobaczyć jak dziecko się rodzi...