reklama
doris33
Fanka BB :)
Jejku, ja się w ogóle takimi rzeczami nie zadręczam. Nie zakładam, że mi coś się może stać. Za to nieustannie myślę czy z małą będzie ok...
dbdg może dlatego, że nie masz jeszcze dzieci... ja nie myślę o sobie bo mnie i tak już by nie było, myślę tylko i wyłącznie o moich córkach i o tym, że nagle nie miałyby rodziny; ale już dość, będzie co ma być.
Doris, mam tak jak Ty... myślę, że jakby mnie zabrakło Hani świat legnie w gruzach Ale nie tylko w kontekście porodu. Po prostu tak mam... Moja kuzynka umarła (na raka piersi) i zostawiła wówczas 8. letnią córeczkę. To tragedia jest Teraz mała tak na prawdę nie ma nikogo - tata już sobie nową kobietę przygruchał (po roku od śmierci żony ). Asią się głównie dziadkowie zajmują. A ona tak potrzebuje maminej miłości Serce mi krwawi jak pomyślę co to dziecko przeżywa. Mieszkają w Gdyni więc nie mam z nią niestety dużego kontaktu.
doris33
Doris, mam tak jak Ty... myślę, że jakby mnie zabrakło Hani świat legnie w gruzach Ale nie tylko w kontekście porodu. Po prostu tak mam... Moja kuzynka umarła (na raka piersi) i zostawiła wówczas 8. letnią córeczkę. To tragedia jest Teraz mała tak na prawdę nie ma nikogo - tata już sobie nową kobietę przygruchał (po roku od śmierci żony ). Asią się głównie dziadkowie zajmują. A ona tak potrzebuje maminej miłości Serce mi krwawi jak pomyślę co to dziecko przeżywa. Mieszkają w Gdyni więc nie mam z nią niestety dużego kontaktu.
Annie ja na co dzień też o tym zawsze myślę ale akurat cc jest przede mną :-/ dodatkowa sytuacja... właśnie o to mi chodzi o czym piszesz. Niestety na wiele zdarzeń nie mamy wpływu więc to martwienie się chyba nie ma większego sensu.
Dziewczyny myślę że czas zakończyć temat czarnych myśli
Też tak uważam,o czym Wy wogle do mnie pisacie Koniec tematu Laski
A to ja w 37 tyg ciąży ukochanej,upragnionej i po mimo że mi już mega cieżkooo to przykro że to już koniec
Załączniki
sysia87ami2011
reklama