reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
No i bobasek waży ok 3 kg ( może być 100 gram różnicy ) w 36 t.c., szyjka zamknięta, łożysko w miarę młode, wód odpowiednia ilość. Za 2 tyg ostatnia wizyta, na której mamy już omówić poród. Ginka mówi, że powinnam niedługo zacząć czuć ulgę w oddychaniu, bo młody powinien już schodzić niżej. Błagam niech tak się stanie, bo nie ogarniam tego. No nic, najważniejsze, że z młodym ok :-)

dream dzieki za info, jednak z tego co piszesz to mam wszystko robione, wiec ufff... jednak moj lekarz nie taki zły :)

Buba ekstra brzunio, fakt ze moze nie wyglada na 9 msc, ale jak na Ciebie to pokazne :)

Akatsuki jeju nieciekawie u Ciebie, tyle tych wód to i brzuszek duzy, chyba jednak powinni Ci szybciej zrobic tą cc, wtedy bys sie tak nie meczyła, a i Nelka juz ma ładną wagę

reniam, Chybra fajnie ze u was wszystko ok :)

Ale macie fajnie ze jeszcze wam robią usg, ja już nie będę miała, ktg też nie...

Akatsuki kurcze nieciekawie... Może powinni szybciej zrobić cc?

Buba no w końcu widać :-D

Cały czas wspominaja ze przesunięcie cc staje się bardzo realne. Z drugiej strony nie jest mi to na rękę bo nie mam z kim dziecka zostawić w razie czego. Lari jest cycek mamy, moja teściowa przylatuje dopiero 4/10, moja mama nie może teraz wziąć urlopu więc jestem w dupianej sytuacji...

Akatsuki a może poszukaj jakiejś niani na wszelki wypadek. Bo mąż też pewnie nie wyrwie się z pracy. Może masz w okolicy jakieś nie pracujące mamy.

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

reklama
Super, ze wizyty udane oby tak do konca u kazdej bylo :)

Akat u ciebie troche nie ciekawie :/ moze tak jak dziewczyny pisza poszukaj w okolicy jakies nie pracujacej mamy czy by sie zajela corka

Do góry