reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

so hapy toś mnie zadziwila tymi zębami :eek:, waga wieelka, a to dopiero 37tc, moja gin mowila ze przy 4kg to juz ewidentne wskazanie do cc, moze jednak mlody zechce wyjsc wczesniej? duzo sexu i chodzenia po schodach- podobno pomaga

reklama
So_happy toś mnie zszokowała tymi zębami, ale myślę że jak by się okazało że mały faktycznie będzie miał dużą wagę urodzeniową to chyba lepiej od razu robić cc.

Małkus może jeszcze tydzień dacie radę.

so happy szok!!!! i waga i ząbki... teraz będziemy czekać, czy będą widoczne po urodzeniu od razu....
Małkus wytrzymaj jeszcze trochę... no w końcu jesteśmy październikówkami... jeszcze z tydzień dla przyzwoitości a potem niech się dzieciaczki posypią....

jestem po wizycie, wszystko dobrze, malutki zdrowy, ładnie rośnie,waży uwaga 4 kg,
cc mnie chyba czeka, beczec mi się chce, szyjka twarda, długa, kolejna wizyta za 3 tyg,
i jestem w ciężkim szoku, moje dziecko ma 2 zęby, na usg gin mi powiedział

Teraz dopiero odczytałam! Wow! :) To dopiero dorodny Chłopczyk! I z zebami :) Niesamowite :)

Ja mam USG w czwartek, ale wczoraj moja gin. powiedziała, że Karol nie wygląda na duże dziecko (po obracaniu brzucha) więc mam nadzieję, że przystopował z wagą
i już nie będzie w czołówce dużych, październikowych dzieciaków ;)

So_happy tez zalecam dużo sexu i chodzenia po schodach oraz mycie okien ja tez tak zamierzam robić od 37 tc żeby wygonic tego dużego malucha, mam te same obawy co Ty wolę rodzic sn A nie cc ale jak to ma byc lepsze dla malucha to moze warto się przemeczyc ☺

So happy, teorytycznie ciąże masz już donoszoną więc może spróbuj coś przyspieszyć. Bobas rośnie cały czas i nawet jeśli teraz nie ma jeszcze tych 4kg to za 3 tygodnie będzie miał. No ale z drugiej strony cc to nie koniec świata. Spróbuj myśleć pozytywnie. A z tymi ząbkami to już słyszałam o takich przypadkach. Już teraz Twój synek jest wyjątkowy. :) nastawiaj się pozytywnie a napewno wszystko będzie dobrze.

Małkus, zaciskaj nogi chociaż ten tydzień ;) a w razie braku wyniku dostaniesz przed porodem antybiotyk i też będzie ok. Tylko czemu musisz czekać tydzień? Ja czekałam 3 dni.

Moje bobo na szczęście z tych chudych. Możliwe za to że będziemy jednymi z najdłuższych ;)

reklama
035.jpg037.jpg

to ja z moim Jajem w całej okazałości:) dużaaaaaa:)! 37 tydz.

Załączniki

• 035.jpg
    035.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 109
  • 037.jpg
    037.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 109
Do góry