so hapy toś mnie zadziwila tymi zębami , waga wieelka, a to dopiero 37tc, moja gin mowila ze przy 4kg to juz ewidentne wskazanie do cc, moze jednak mlody zechce wyjsc wczesniej? duzo sexu i chodzenia po schodach- podobno pomaga
reklama
ania_kropla
Fanka BB :)
so happy szok!!!! i waga i ząbki... teraz będziemy czekać, czy będą widoczne po urodzeniu od razu....
Małkus wytrzymaj jeszcze trochę... no w końcu jesteśmy październikówkami... jeszcze z tydzień dla przyzwoitości a potem niech się dzieciaczki posypią....
Małkus wytrzymaj jeszcze trochę... no w końcu jesteśmy październikówkami... jeszcze z tydzień dla przyzwoitości a potem niech się dzieciaczki posypią....
jestem po wizycie, wszystko dobrze, malutki zdrowy, ładnie rośnie,waży uwaga 4 kg,
cc mnie chyba czeka, beczec mi się chce, szyjka twarda, długa, kolejna wizyta za 3 tyg,
i jestem w ciężkim szoku, moje dziecko ma 2 zęby, na usg gin mi powiedział
Teraz dopiero odczytałam! Wow! To dopiero dorodny Chłopczyk! I z zebami Niesamowite
Ja mam USG w czwartek, ale wczoraj moja gin. powiedziała, że Karol nie wygląda na duże dziecko (po obracaniu brzucha) więc mam nadzieję, że przystopował z wagą
i już nie będzie w czołówce dużych, październikowych dzieciaków
Kornelcia05
Moderatorka
So_happy tez zalecam dużo sexu i chodzenia po schodach oraz mycie okien ja tez tak zamierzam robić od 37 tc żeby wygonic tego dużego malucha, mam te same obawy co Ty wolę rodzic sn A nie cc ale jak to ma byc lepsze dla malucha to moze warto się przemeczyc ☺
So happy, teorytycznie ciąże masz już donoszoną więc może spróbuj coś przyspieszyć. Bobas rośnie cały czas i nawet jeśli teraz nie ma jeszcze tych 4kg to za 3 tygodnie będzie miał. No ale z drugiej strony cc to nie koniec świata. Spróbuj myśleć pozytywnie. A z tymi ząbkami to już słyszałam o takich przypadkach. Już teraz Twój synek jest wyjątkowy. nastawiaj się pozytywnie a napewno wszystko będzie dobrze.
Małkus, zaciskaj nogi chociaż ten tydzień a w razie braku wyniku dostaniesz przed porodem antybiotyk i też będzie ok. Tylko czemu musisz czekać tydzień? Ja czekałam 3 dni.
Moje bobo na szczęście z tych chudych. Możliwe za to że będziemy jednymi z najdłuższych
Małkus, zaciskaj nogi chociaż ten tydzień a w razie braku wyniku dostaniesz przed porodem antybiotyk i też będzie ok. Tylko czemu musisz czekać tydzień? Ja czekałam 3 dni.
Moje bobo na szczęście z tych chudych. Możliwe za to że będziemy jednymi z najdłuższych
reklama