reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Aga, Julcia będzie drobną dziewczynką chyba, bo waga mała - dla Mamusi jak znalazł, aby szybciej urodzić :) Trzymam kciuki za badanie na paciorkowca.

Akatsuki, a czemu nie zrobiła Ci USG wczoraj? Tylko tak musisz jeździć ehhh.... No ja czytałam, że wysokie ciśnienie, opuchlizna i (chyba??)swędzenie to w komplecie może dać zatrucie ciążowe - czytałaś coś o tym? Choć u Ciebie nisko to ciśnienie, bo z tego co pamiętam wskazaniem było 140/90. Także trzym się dzielnie i masz jeszcze 4 tygodnie na poukładanie sobie informacji o operacji i w ogóle. Dasz radę :)

Malinko, ja też już dawno nie słyszałam serduszka, jak tak teraz o tym pomyślałam... A na jakim poziomie masz te płytki?

reklama
35t 4d ;-) Tak mi się przypomniało, że na wizycie piątkowej dr powiedziała, że już 36 tydz mi leci :szok: W sumie jak tak patrze na to zdjęcie to brzusio nie wydaje się taki duży jak wtedy gdy patrze na niego bez ubrania.

Załączniki

• 20150908_082711~2.jpg
    20150908_082711~2.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
Dreamgirl no ja tak ostatnio myślałam że ostatni raz na połówkowym a to przecież wieki temu było :-)

Na razie spadły do 121 tysięcy i z każdym badaniem lecą w dół

ekstra, ze wizyta każda udana :)

aga bardzo dobre wytlumaczenie lekarza, bo pozniej siedza i czytaja na necie i głupoty wymyslają, a to nic strasznego :)

Akatsuki a mialas zatrucie w ktorym tyg? ja zaczelam puchnac i sie troche wystraszylam, wiec zrobilam mocz i wyszlo wszysko ok, wiec uff....

I mnie z L się zaczynało tak samo w 35 tc podwyższone ciśnienie I opuchlizna. Tak jak mówię 126/78 to są granice normy więc nie ma jeszcze paniki ale moje ciśnienie jest w granicach 90/60 więc różnica widoczna. USG mam w środę przyszłą, tutaj na miejscu nie mają, muszę jechać do Guildford właśnie :/ będę z Nell w Pustyni I w Puszczy bo to 40 km I czeka mnie przrsiadka z autobusu na pociąg -_- no nic. Jakoś dojadę. Ciśnieniomierz mam ale I tak musze do przychodni chodzić bo chcą mieć w karcie moje ciśnienie. Mocz na razie ok. Pytalam co się stanie jak wykryja znowu preeclampsie przed terminem I że za diabły nie pozwalam na oxy tym razem. Położna mówi że będą ciąć od razu.

SO happy ja jestem w jeszcze większym szoku 4 kg i 2 zeby ???? Szok szok szok, i lekarz to tak poprostu powiedział i nic ... Jeju a może szybciej ci cc zrobią jak on tak rosnie

so happy a może pójdziesz na wizytę do innego lekarza na usg w ramach potwierdzenia tych info? będziesz może się mniej stresować. Duży chłopak z niego.No i te dwa ząbki..też jestem w szoku

reklama
lekarz jest z tych mało mównych, mówi ze tak sie czasem zdarza , ze zęby się czasem pojawiają,
a co do wagi to mówi ze cc raczej, ja do niego błagalnym głosem czy na pewno,ze chce rodzić sn. on mi mówi ze na nastepnej wizycie wszystko mi dokładnie powie, ja myslę , ze on wie ze cc tylko chce się upewnic za 3 tyg

Do góry