reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Aga, Julcia będzie drobną dziewczynką chyba, bo waga mała - dla Mamusi jak znalazł, aby szybciej urodzić :) Trzymam kciuki za badanie na paciorkowca.

Akatsuki, a czemu nie zrobiła Ci USG wczoraj? Tylko tak musisz jeździć ehhh.... No ja czytałam, że wysokie ciśnienie, opuchlizna i (chyba??)swędzenie to w komplecie może dać zatrucie ciążowe - czytałaś coś o tym? Choć u Ciebie nisko to ciśnienie, bo z tego co pamiętam wskazaniem było 140/90. Także trzym się dzielnie i masz jeszcze 4 tygodnie na poukładanie sobie informacji o operacji i w ogóle. Dasz radę :)

Malinko, ja też już dawno nie słyszałam serduszka, jak tak teraz o tym pomyślałam... A na jakim poziomie masz te płytki?

reklama
35t 4d ;-) Tak mi się przypomniało, że na wizycie piątkowej dr powiedziała, że już 36 tydz mi leci :szok: W sumie jak tak patrze na to zdjęcie to brzusio nie wydaje się taki duży jak wtedy gdy patrze na niego bez ubrania.

Załączniki

• 20150908_082711~2.jpg
    20150908_082711~2.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
Dreamgirl no ja tak ostatnio myślałam że ostatni raz na połówkowym a to przecież wieki temu było :-)

Na razie spadły do 121 tysięcy i z każdym badaniem lecą w dół

ekstra, ze wizyta każda udana :)

aga bardzo dobre wytlumaczenie lekarza, bo pozniej siedza i czytaja na necie i głupoty wymyslają, a to nic strasznego :)

Akatsuki a mialas zatrucie w ktorym tyg? ja zaczelam puchnac i sie troche wystraszylam, wiec zrobilam mocz i wyszlo wszysko ok, wiec uff....

I mnie z L się zaczynało tak samo w 35 tc podwyższone ciśnienie I opuchlizna. Tak jak mówię 126/78 to są granice normy więc nie ma jeszcze paniki ale moje ciśnienie jest w granicach 90/60 więc różnica widoczna. USG mam w środę przyszłą, tutaj na miejscu nie mają, muszę jechać do Guildford właśnie :/ będę z Nell w Pustyni I w Puszczy bo to 40 km I czeka mnie przrsiadka z autobusu na pociąg -_- no nic. Jakoś dojadę. Ciśnieniomierz mam ale I tak musze do przychodni chodzić bo chcą mieć w karcie moje ciśnienie. Mocz na razie ok. Pytalam co się stanie jak wykryja znowu preeclampsie przed terminem I że za diabły nie pozwalam na oxy tym razem. Położna mówi że będą ciąć od razu.

SO happy ja jestem w jeszcze większym szoku 4 kg i 2 zeby ???? Szok szok szok, i lekarz to tak poprostu powiedział i nic ... Jeju a może szybciej ci cc zrobią jak on tak rosnie

so happy a może pójdziesz na wizytę do innego lekarza na usg w ramach potwierdzenia tych info? będziesz może się mniej stresować. Duży chłopak z niego.No i te dwa ząbki..też jestem w szoku

reklama
lekarz jest z tych mało mównych, mówi ze tak sie czasem zdarza , ze zęby się czasem pojawiają,
a co do wagi to mówi ze cc raczej, ja do niego błagalnym głosem czy na pewno,ze chce rodzić sn. on mi mówi ze na nastepnej wizycie wszystko mi dokładnie powie, ja myslę , ze on wie ze cc tylko chce się upewnic za 3 tyg

Do góry