reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

kasia to jest bardzo dobry lekarz, ordynator, m sprzęt 4D, za każdym razem mam robione usg i dziecko cały czas rosie,
zawsze jest dużę, nie licze na pomyłki, wiadomo granica błedu jest , ale jestem pewna, ze nie podejmie ryzyka porodu sn z taką wagą dziecka

reklama
so_happy oooo niezle nie dosc, ze ta waga to jeszcze zęby, a slyszalam gdzies juz o takim przypadku, wiec wiem ze to mozliwe... jakos bedzie kochana, urodzisz cc i byc moze szybko do siebie dojdziesz, nie ma co sie negatywnie nastawiac :)

dolga jeszcze po cichu liczę ze może jednak sn , że moze mały przystopuję z waga przez te 3 tyg,
ale sam zdecyduje wyjśc wczesniej na świat,
jakie to wszystko jest przewrotne, jedne chcą cc a nikt nie chce się im zgodzić,
a ja chce sn z najprawdopodobniej cc mnie czeka

kasik żeby tylko mały od razu nie zaczął mówic na porodówce :szok::rofl2::crazy::nerd::szok::szok:

:-D :-D na pewno powie, że chce jeść :p

dolga jeszcze po cichu liczę ze może jednak sn , że moze mały przystopuję z waga przez te 3 tyg,
ale sam zdecyduje wyjśc wczesniej na świat,
jakie to wszystko jest przewrotne, jedne chcą cc a nikt nie chce się im zgodzić,
a ja chce sn z najprawdopodobniej cc mnie czeka

So happy jestem w szoku z tymi zębami :-O ale tak mi się teraz przypomina, że pracowałam kiedyś z dziewczyną, która urodziła córeczkę z dwoma zębami.

Akurat to, ze nie chcesz cc dobrze rozumiem bo ja sama nie chcę a muszę :-/

Ale beka :) To że duży, to było wiadomo od początku, ale ZĘBY!?!?!?! Hahaahaha :) Jesteś niesamowita mamuśka;)
Mam nadzieję, że mimo wszystko urodzisz SN, ja też bym była załamana jakbym miała mieć cesarkę... Ale jeśli tak będzie lepiej dla Ciebie i dla Małego, to trudno...
Może porób przysiady, pochodź po schodach, zrób sobie malinową herbatę i nie wiadomo co tam jeszcze... Wszystko rób, aby przyspieszyć i urodzić naturalnie. Do dzieła Kochana... :)

reklama
witam się i ja po wizycie, mała waży 3 kg i ma się dobrze, czop śluzowy odchodzi, szyjka skrócona ale jak to lekarz określił od strony krzyża się jeszcze trzyma...skurcze zrobiły swoje ale ostatnio już mam conajmniej kilka na godzinę, wieczorem częściej więc muszę mierzyć co ile minut mam i czy nie nabierają cech regularności, zwykle udaje mi się je wyciszyć ciepłą kąpielą, relaksem...jejku byle jeszcze tydzień wytrwać bo za tydzień będzie wynik GBS :p jak wróciłam od lekarza to jeszcze porządny kawał czopu mi odszedł, chcieliśmy z m troszkę się "poprzytulać" przed porodem bo później długa przerwa będzie ale chyba zrezygnujemy...

Anirak
świetnie wyglądasz :-)
AnnieTess, aga1986r super że wizyty udane i że wszystko wporządku!
Akatsuki jeszcze trochę i będzie po wszystkim, mam nadzieję że ciśnienie nie skoczy i współczuję tej opuchlizny, moja kuzynka tez przy końcówce bardzo puchła i się biedna męczyła :-/
malinka89 no widzisz nei takie skurczybyki straszne :-)
Chybra zgrabny masz brzuszek, nie duży.
so_happy szok!! nosisz małego kolosa w sobiei to jeszcze uzbrojonego w zęby :-) jakbyś miała rodzić 5 kg-owe dziecko to faktycznie lepiej cc :-/ choć wyobrażam sobie że jak Ci zależało na sn to dla Ciebie niezbyt pocieszające...ja też strasznei się bałam że mogłabym mieć cc, w sumie nigdy nic nie wiadomo ale narazie nie ma przeciwskazań do sn więc jestem zadowolona..

Do góry