reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Chybra ja mam mega wystajacy pępek, odstający guzik :-p ja też robiłam 6 weidera i dla mnie nudne, za to także przypadła mi do gustu Chodakowska i Mel B ;-) właśnie ze względu na urozmaicenie a ja szybko się nudzę!
Po pierwszej ciąży nei miałąm problemów z brzuchem, szybko wrócił do "siebie" jedynie zauważyłam pogorszenie w elastyczności że jednak nie jest taki jedrny, ciekawa jestem jak będzie po drugiej ciąży :eek:
Akatsuki pokaźny brzuszek, mocno do przodu wystawiony, musi być mocno obciążony kręgosłup
Kornelcia ale będzie duża córeczka :-)

reklama
Akatsuki, maran-ath śliczne brxuszki.

Kornelcia cudowne zdjęcia. A mala faktycznie duza. Dziwi mnie ze nadal lekarz podaje termin porodu, wg mojego tylko na początku sie ustala termin bo później to ju kazde dziecko rosnie wlasnym tempem i jedne się urodzi jak będzie wazyc 3 kg a drugie jak 4 kg.

Chybra u mnie z pepkiem roznie jednego dnia wystaje innego wklesly. Co do ćwiczeń to a6w probowal ale tez za nydne dla mnie. Chodakowskiej parę plytek mam i trosxke cwiczylam. Spektakularnych wyników z nia nie miałam ale muszę przyznac ze z nia zaczęła się moja przygoda z ćwiczeniami i na początku pewnie tez z nia pocwicze a jak juz ogarnę wszystko to wrócę na siłownię i basen.

6 Vadera też kiedyś robiłam, ale jakieś to było dla mnie nudne :-p Ale jak ktoś lubi to czemu nie. Ja wolę Chodakowską, przynajmniej w każdym programie jest coś innego i urozmaiconego, poza tym dzięki niej schudłam 15 kg :-) Wiem, wiem nie wszyscy ją polecają i marudzą, że to czy tamto boli po niej, ale moim skromnym zdaniem jeśli źle się wykonuje jakiekolwiek ćwiczenia to będą problemy, nie ma na to mocy. Póki co jeszcze daje radę 3 razy w tygodniu z Angeliką Pióro, ciekawe do którego momentu bobas mi na to pozwoli.

Chybra ja tam jestem bardzo za Chodakowską a jeszcze bardziej za współpracującym z nią Tomkiem Choinskim :-) najpierw ćwiczyłam "z nimi" z internetu przez 1,5 roku a w ub. we wrześniu chodziłam do klubu Ewy na Mokotowie aż do 3 mca ciąży. Z Ewą super się ćwiczy, z jej mężem tez bardzo przyjemny trening, który wydawał się lekki ale potem zakwasy były straszne. Najbardziej jednak pasował mi trening prowadzony przez Tomka. Mega wycisk ale przez pół roku - 5cm w talii (bez diety) i jędrne ciało. Ja nie miałam żadnych kontuzji.

Ja tez pochwalę się moją 1-szo klasistką ;-)

Załączniki

• 1441138705393.jpg
    1441138705393.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 109
  • 1441138726140.jpg
    1441138726140.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Doris ślicznie wyglądacie :) a z Ciebie piekna mamusia naprawde

Kornelcia brzuszek ekstra, mocno wystający, a malutka naprawde juz spora

maran super ;)

A ja np nie bardzo lubilam cwiczyc z chodakowska, wolałam Mel B i chyba po ciazy znowu sobie zaczne cwiczyc

Do góry