reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Chybra ja mam mega wystajacy pępek, odstający guzik :-p ja też robiłam 6 weidera i dla mnie nudne, za to także przypadła mi do gustu Chodakowska i Mel B ;-) właśnie ze względu na urozmaicenie a ja szybko się nudzę!
Po pierwszej ciąży nei miałąm problemów z brzuchem, szybko wrócił do "siebie" jedynie zauważyłam pogorszenie w elastyczności że jednak nie jest taki jedrny, ciekawa jestem jak będzie po drugiej ciąży :eek:
Akatsuki pokaźny brzuszek, mocno do przodu wystawiony, musi być mocno obciążony kręgosłup
Kornelcia ale będzie duża córeczka :-)

reklama
Akatsuki, maran-ath śliczne brxuszki.

Kornelcia cudowne zdjęcia. A mala faktycznie duza. Dziwi mnie ze nadal lekarz podaje termin porodu, wg mojego tylko na początku sie ustala termin bo później to ju kazde dziecko rosnie wlasnym tempem i jedne się urodzi jak będzie wazyc 3 kg a drugie jak 4 kg.

Chybra u mnie z pepkiem roznie jednego dnia wystaje innego wklesly. Co do ćwiczeń to a6w probowal ale tez za nydne dla mnie. Chodakowskiej parę plytek mam i trosxke cwiczylam. Spektakularnych wyników z nia nie miałam ale muszę przyznac ze z nia zaczęła się moja przygoda z ćwiczeniami i na początku pewnie tez z nia pocwicze a jak juz ogarnę wszystko to wrócę na siłownię i basen.

6 Vadera też kiedyś robiłam, ale jakieś to było dla mnie nudne :-p Ale jak ktoś lubi to czemu nie. Ja wolę Chodakowską, przynajmniej w każdym programie jest coś innego i urozmaiconego, poza tym dzięki niej schudłam 15 kg :-) Wiem, wiem nie wszyscy ją polecają i marudzą, że to czy tamto boli po niej, ale moim skromnym zdaniem jeśli źle się wykonuje jakiekolwiek ćwiczenia to będą problemy, nie ma na to mocy. Póki co jeszcze daje radę 3 razy w tygodniu z Angeliką Pióro, ciekawe do którego momentu bobas mi na to pozwoli.

Chybra ja tam jestem bardzo za Chodakowską a jeszcze bardziej za współpracującym z nią Tomkiem Choinskim :-) najpierw ćwiczyłam "z nimi" z internetu przez 1,5 roku a w ub. we wrześniu chodziłam do klubu Ewy na Mokotowie aż do 3 mca ciąży. Z Ewą super się ćwiczy, z jej mężem tez bardzo przyjemny trening, który wydawał się lekki ale potem zakwasy były straszne. Najbardziej jednak pasował mi trening prowadzony przez Tomka. Mega wycisk ale przez pół roku - 5cm w talii (bez diety) i jędrne ciało. Ja nie miałam żadnych kontuzji.

Ja tez pochwalę się moją 1-szo klasistką ;-)

Załączniki

• 1441138705393.jpg
    1441138705393.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 106
  • 1441138726140.jpg
    1441138726140.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Doris ślicznie wyglądacie :) a z Ciebie piekna mamusia naprawde

Kornelcia brzuszek ekstra, mocno wystający, a malutka naprawde juz spora

maran super ;)

A ja np nie bardzo lubilam cwiczyc z chodakowska, wolałam Mel B i chyba po ciazy znowu sobie zaczne cwiczyc

Do góry