reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Kasik pewnie że nie duży, nie wiele mniejszy mam normalnie o_o ...jak dla mnie jest giant.

Kasik, jak to nie? Jak dla mnie jest ogromny! a przy tym jaki zgrabny.

Akatsuki ile masz cm w obwodzie?

Mój jest taki jakby przygarbiony, u góry większy niż na dole ;/

Biorac pod uwagę wzrost brzuszka na starcie to nie jest duzy :) ja mam chyba podobnych rozmiarow, a wydaje mi sie, ze z pierwszym synem mialam jeszcze wiekszy :)

reklama
to moj z 35tc
DSCN4793.jpg

Załączniki

• DSCN4793.jpg
    DSCN4793.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 87
Hej ja już po wizycie i jestem trochę przerażona moja malutka nie jest wcale taka malutka bo waży ok 2.382 g., a dzisiaj mamy 31 tyg. i 6 dni ciąży. Z USG wychodzi 34 tyg. i 4 dni szok :0 Termin porodu się przesunął z 28.10. na 9.10. nie źle co.... Tego właśnie się obawiałam że przegoni swojego starszego brata który się urodził z wagą 4,220.
Tak poza tym to położenie główkowe, wody w normie, łożysko st. II bez cech odwarstwiania i ryzyka przodowania.

Piękne macie brzuszki, ale widzę, że żadna nie ma wystającego pępucha jak ja :-p No chyba, że o czymś nie wiem, heh. Z wielkością mi raczej bliżej do tych większych :-) Ale to nic.

Co do samej skóry po porodzie to podejrzewam, że mogę się niemiło zaskoczyć, bo póki co wydaje mi się, że to będzie taka prosta sprawa pozbycie się go. Planuje jak najszybciej wrócić do ćw oczywiście, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

6 Vadera też kiedyś robiłam, ale jakieś to było dla mnie nudne :-p Ale jak ktoś lubi to czemu nie. Ja wolę Chodakowską, przynajmniej w każdym programie jest coś innego i urozmaiconego, poza tym dzięki niej schudłam 15 kg :-) Wiem, wiem nie wszyscy ją polecają i marudzą, że to czy tamto boli po niej, ale moim skromnym zdaniem jeśli źle się wykonuje jakiekolwiek ćwiczenia to będą problemy, nie ma na to mocy. Póki co jeszcze daje radę 3 razy w tygodniu z Angeliką Pióro, ciekawe do którego momentu bobas mi na to pozwoli.

reklama
Dziewczyny piękne brzuszki. Kornelcia zazdroszczę tego foto w 3d.
Chybra ja bym a6w nie poleciła. Chodakowską owszem ale z rozsądkiem i prawidłowym wykonywaniem ćwiczeń- sama mam zamiar na sobie jej program spróbować. A z kolegami na kursie sprawdziliśmy że ćwiczenia dają efekt koleżanka w teście na mięśnie brzucha wypadła rewelacyjnie.

Do góry