Chybra
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja już po wizycie i jestem trochę przerażona moja malutka nie jest wcale taka malutka bo waży ok 2.382 g., a dzisiaj mamy 31 tyg. i 6 dni ciąży. Z USG wychodzi 34 tyg. i 4 dni szok :0 Termin porodu się przesunął z 28.10. na 9.10. nie źle co.... Tego właśnie się obawiałam że przegoni swojego starszego brata który się urodził z wagą 4,220.
Tak poza tym to położenie główkowe, wody w normie, łożysko st. II bez cech odwarstwiania i ryzyka przodowania.
32 + 0, obwód 110 cm
Chybra, ja też mam wystający pępol i to już od kilku m-cy... Dość wcześnie wylazł, hehe. Zazdroszczę Ci, że nadal 3masz się ćwiczeń. Ja z powodu pobytu w szpitalu w 3/4 mc zrezygnowałam z obawy, że przedobrzę i znów narażę się na jakieś "niespodzianki".Ooooo pępuchy się odezwały ;-) Cieszę się, że jest teraz taka moda na ćwiczenia przed i po ciąży i na pogląd, iż ciąża to nie choroba i można w jej trakcie ćwiczyć. Same fit mamuśki będziemy, nie ma co![]()