reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Ja tez pochwalę się moją 1-szo klasistką ;-)
Doris, ale ślicznie razem wyglądacie. Zabrakło oczywiście drugiej małej laski, ale i tak pięknie :)

Dreamgirl biore margines błędu pod uwage ale jak duzy on jest? Wydaje mi sie ze mimo to dziecko jest spore jak na ten tydzien ciazy.
Margines zależy od jakości sprzętu - zazwyczaj około 10-20% :)

Hej dziewczyny ja pozdrawiam ze szpitala u was terminy przesuwają się do przodu a u mnie do tyłu mała przestała przybywać na wadze tak jak jak powinna i od dzis leżę w szpitalu na obserwacji,pewnie to przestaję te moją cukrzycę ciążową ale najważniejsze ze jesteśmy pod kontrolą
Busia, a w jakim czasie Mała nie przybrała? Mówili do kiedy zostajesz? Coś? Trzymam kciuki za przybieranie dzidziolka :)

Doris super wygladacie, cala rodzinka :-)

Kornelcia śliczna pileczka.

Chybra super. Fajnie sie brzuszek na dole odcina.

Buba trzymam kciuki żebyś spokojnie dotrwala do tego 8. &&

Busia mam nadzieje ze uda sie jeszcze trochę przeczekać i mała podrosnie. trzymaj się.

I moj 36 tydzień

Załączniki

• 1441191909271.jpg
    1441191909271.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 126
  • 1441191941747.jpg
    1441191941747.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 127
Eli, Julisia, ale laseczki z Was! [emoji7]

Buba, śliczna niunia. [emoji7]

Busia, trzymam kciuki! Jesteście pod kontrola. [emoji6]

reklama