reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
34+0 uploadfromtaptalk1441032778417.jpg

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1441032778417.jpg
    uploadfromtaptalk1441032778417.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 90
Reniam malutki twój brzuszek. .. mój też mi się nie za duży wydaje ale od twojego jest jednak większy. ..
A po wizycie tak: młoda waży 2100, wiec przybyczyla, główką w dół, ale kurcze mam wrażenie, że ona ciągle się przemieszcza, oby jej się nie odmieniło. .. szyjka skrócona (nie wiem jaka bo tylko na samolocie badana), ale bez rozwarcie. .. mam się oszczędzać. .. i tyle...

Dzisiejsza wizyta: 36tydzien maly 2800g wg ginka idealnie na ten tydzień, lozysko, wody ok, maly w pozycji startowej główką w dol i to bardzo nisko m ją umieszczoną, glowica usg to mi juzpo spojeniu jeździł żeby ja zobaczyć, i stąd te wszystkie uciski na krocze i bóle. Wyniki bez szału, znowu jakieś bakterie w moczu i podwyższone ph, żelazo ponizej normy ale nie spada. Generalnie ginekolog powiedział zebym tydzień jeszcze przechodzila, a później jak coś sie będzie działo to nie powstrzymujemy a rodzimy. Ale na chwilę obecną nie ma oznak zblizajacego się porodu i równie dobrze moge jeszcze przenosic (obie dziewczyny przenosiłam wiec jakieś przesyłki ku temu sa sle kazda ciąża jest inna). W przyszłym tygodniu mam przyjść na ktg i zaczynamy tegularne kontrole. Poza tym mamy juz w karcie zgodę na porod rodzinny w naszym szpitalu.

reklama
Kasik, jak to nie? Jak dla mnie jest ogromny! a przy tym jaki zgrabny.

Akatsuki ile masz cm w obwodzie?

Mój jest taki jakby przygarbiony, u góry większy niż na dole ;/

Do góry