reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Brzuch Wam wrzucam, fotka z soboty - 32 i 1 dzień
Dziecko mnie kopie jak najęte aż boli, te niecałe dwa miesiące wydają mi się wiecznością na chwilę obecną

Załączniki

• 20150829_111139-1.jpg
    20150829_111139-1.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 104
reklama
Ja to się boję tych gaci, że mi się tam właśnie ta skóra taka brzydka zrobi. Kurde nie wiem. Macie jakieś doświadczenie z tymi majtami?

Moja mama się obwiązywała bandażem elastycznym i po 4 dzieci brzuch miała mega spoko, mimo, że nie ćwiczyła, bo wtedy to nie było zbyt popularne. Natomiast nie ejstem pewna czy to zasługa obwiązywania czy po prostu dobre geny...

Co do zakupów, to nie martw się, anirak, ja też właściwie nic sobie nie kupiłam od czerwca bodajże. Wówczas zaopatrzyłam się w jeansowe ogrodniczki, które ubrałam dwa razy, bo po 3 tygodniach już się nie dopinałam (kto mi zabrał rozum, że wzięłam xs :-)) i postanowiłam, że bez sensu. Ciążowego też nic nie kupiłam, bo generalnie mieszczę się w mnóstwo ciuchów sprzed ciąży. Gorzej teraz będzie jak się zrobi chłodno, bo kurteczek raczej nie dopnę. :-)

anirak śliczny, zgrabny brzuszek :)

No ciekawe jak to bedzie z tymi brzuchami, ale to wlasnie roznie jest, jak patrzylam w szpitalu po orodzie to niektorym niewiele schodzi, dopiero chyba z czasem i praktycznie od razu spadł, ale podejrzewam, ze teraz nie bedzie tak łatwo bo ciąża po ciąży i miesnie nie te same, wiec bedzie trzeba sie wziac za cwiczenia

Ja nic ciążowego nie kupiłam poza spodniami jeansowymi i szortami z h&m na przecenie.
Kurta to luzik, będę chodzić w rozpiętej. Gorszy problem mam z butami, bo mam opuchnięte stopy i wygodnie mi tylko w japonkach. We wrześniu to jeszcze spoko, ale w październiku japonki to tak chyba dziwnie no i może być zimno:)

ja po 2 i 3 ciazy nosiłam taki ciasny pas, kupowałam w aptece,
po 2 ciąży cwiczyłam, ale nie regularnie,
wiem, ze najlepszy efekt dają regularnie ćwiczenia- brzuszki,

anirak śliczny, zgrabny brzuszek :)

No ciekawe jak to bedzie z tymi brzuchami, ale to wlasnie roznie jest, jak patrzylam w szpitalu po orodzie to niektorym niewiele schodzi, dopiero chyba z czasem i praktycznie od razu spadł, ale podejrzewam, ze teraz nie bedzie tak łatwo bo ciąża po ciąży i miesnie nie te same, wiec bedzie trzeba sie wziac za cwiczenia

Ja pamiętam, że mnie po pierwszym porodzie zszokowało to, że mam taki duży brzuch jakby tam jeszcze jedno dziecko siedziało :-O po drugim juz nie było takiego szoku :-D

Ja np jestem zbyt leniwa, aby sama ćwiczyć w domu, więc od razu jak się skończy połóg zapisuję się na zajęcia. A na Sylwestra wbiję się w nową kieckę (którą zakupię nie na przecenie a co!!) - choćbym miała siedzieć w domu
W domu to mój zapał kończy się po obejrzeniu filmiku z ćwiczeniami:)

mnie też przeraża to że nie będzie łatwo zrzucić tych nadprogramowych kg nie mówiąc o brzucholku. kiedyś udało mi się zrzucić 13 kg ćwicząc w domu regularnie po godzinie dziennie. ćwiczyłam wtedy 6 Weidera. świetny zestaw na brzuch i uda. może do tego wrócę :-)

Ania - śliczny mały zgrabny brzusio :-D

Ostatnia edycja:
mnie też przeraża to że nie będzie łatwo zrzucić tych nadprogramowych kg nie mówiąc o brzucholku. kiedyś udało mi się zrzucić 13 kg ćwicząc w domu regularnie po godzinie dziennie. ćwiczyłam wtedy 6 Weidera. świetny zestaw na brzuch i uda. może do tego wrócę :-)

Ania - śliczny mały zgrabny brzusio :-D

Katjana ja robiłam 6 Weidera po Weronice. Były super efekty. Niestety przeczytałam, że to są bardzo złe ćwiczenia i jakoś fatalnie wpływają na kręgosłup. I się ich generalnie nie poleca :-/

reklama
Do góry