reklama
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
maran ja mam taką urodę. Poza tym jedna ciąża stosunkowo szybko po drugiej (mniej niż dwa lata od urodzenia młodej zaszłam). poza tym z Lari miałam mnóstwo wód. Spokojnie 5l z ręką na sercu bo na trzy razy schodziły: cześć sama, część spuszczone a reszta przy cc o znajdę gdzieś foto z Lari z tego samego etapu
maran-atha
Fanka BB :)
Akatsuki ja z Maja zaszlam w ciaze tez po roku od urodzenia Ali bo chialam by byla mala roznica wieku miedzy dziecmi i tez mialam duzy brzuchol, z Ala do 6 miesiaca nie bylo widac ciazy a z Maja juz w 4 miesiacu brzuch byl widoczny wiec to pewnie tez ma znaczenie...
so_happy
Fanka BB :)
akatsuki ja zaszłam w ciąże z młodszym jak średniak miał 10 miesięcy,różnice miedzy dziećmi mam 19 miesięcy ale brzuch miałam mały, tyłam bardziej cała tak jak w każdej ciąży,do 5 miesiąca nosiłam normalne spodnie, wiec ja myslę, ze to taka uroda ,
Oj, na pewno zaraz zaczną kawalkadę mocną. Powiem Ci, że moja koleżanka paradoksalnie przy bliźniakach czuła słabiej ruchy, może one się tak czasami ułożą, że nie czujesz, albo im za ciasno aby Cię mocno pokopać. Może kopią się po tyłkach Podrosną i zacznie być mało miejsca i będą łokciami Cię rozpychać ZobaczyszNo ale ja się jednak denerwuje bo i ruchy czuje jeszcze słabo. I niby wiem, że to przez łożysko przednie, ale ten brzuch+ruchy martwią mnie, że dziewczyny źle rosną
Mi kg wchodzą, ale wszystko w d.upa i cyc :/
SuperNo to ja tez
Kobitko - Ty to masz fajne duże lokumNo i ja... 23t 6 d
Piękny wysyp brzuszków od wczoraj!!!!!
Dziś po nadrabiałam brzuszki, z tel nie lubie oglądać zdjęć bo mało widać Wszystkie domki świetnie,jedne wielkie,drugie mniejsze ale wszystkie cudowne i jak że cudowni lokatorzy w nich rosną Ja już się doczekać nie moge mojego piłkarza - kopniakarza
reklama