reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Akatsuki kurde ale mam czuja :D super, gratuluje i zazdroszczę :p

Blair a mi sie Twój brzuchol nie pokazuje :/

reklama
ech, Akatsuki, ale Ci fajnie, że druga dziewczynka...ja nadal nie mogę się przyzwyczaić do myśli o Karolu, a wiem, że będzie od 1 kwietnia! Muszę coś z głową sobie zrobić bo przecież siusiak mu nie odpadnie (potwierdzono to już 4 razy i widać siuraka, że hoho :p ) aż mi głupio, że to tyle trwa...

a ja jestem w szoku... komu mówimy że dziewczynka to reaguje jakby to była zła wiadomość... A skąd pomysł że chcieliśmy mieć syna?? :/

No właśnie.. Zamiast się cieszyć że dzidzia zdrowa, że z ciąża wszystko ok to z góry jakieś założenia co do płci.. Ludzie to na prawdę nie mają żadnego wyczucia... Ja też raz usłyszałam i to tak dosadnie powiedziane że pierwszy to lepszy chłopak.. Nosz kuuuuur.... Ręce i cycki opadły... Odpowiedziałam że marzylismy o dziewczynce i mamy ale i tak najważniejsze że zdrowa a nie płeć bo to nie koncert życzeń...

Akatsuki serdecznie gratuluje corki, we dwie z mala roznica wieku beda sie fajnie dogadywac za 2 lata ;) Ja mam 3 corke to dopiero mnie żałują ;) ale ja mam to gleboko w d...ie

ale ja jestem bardzo szczęśliwa k jego mac, owszem chłopcy mają łatwiej w życiu ale dwie dziewczynki z tak małą różnicą wieku to świetny układ! Aż mi głupio przed groszka małą że ja powołuje na świat pełen idiotów ... -_-

reklama
Akatsuki ale ja cie doskonale rozumiem ;) tez bym chciała dziołszki, ale koncze juz te proby, chyba ze za 10 lat :p

Do góry