reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Ja mam Tiny Love i moim zdaniem dla maluszka jest fajniejsza niż Fisher Price. Te fishera są bardziej "pod rodzica"- sa ładniejsze ale chyba nie o to chodzi. Tiny Love ma wyraźne kolorki i dźwięki mi się podobają. Ma też czarno- białe zawijaski a to podobno jest najbardziej widoczne dla maluszków i najbardziej im się podoba. Córcia bawiła się nią długo a potem wyjęłam pałąk i została lampka i dźwięki.

Ja też mam tiny love o taką i jestem zadowolona. To niebieskie jest podświetlane i dużo elementów się rusza. Do tego fajne melodie. I też po jakimś czasie wyjęłam pałąk, została pozytywka z lampką

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny:) w końcu kupiłam FP rainforest. starsza miała [raktycznie tylko ich zabawki i wszystkie sie sprawdziły wię może i tym razem sie uda;d

Vileyka śliczna jest ta karuzelka i jesli pozwolisz też taką kupię:-p.

Ja się też bardzo przekonałam przy Jakubie do zabawek Tiny Love, na początku w głowie miałam FP ale może sa przereklamowane i nie ma co się "przywiązywać". mieliśmy z TL pałąk do wózka-
http://www.tinylove.com.pl/index.php?p961,luk-z-zabawkami-z-pozytywka-zoo rewelacja!
matę-czadowa http://www.tinylove.com.pl/index.php?p2009,gimnastyka-z-palakami-mata-koncert-zwierzat
i aż do teraz Jakub ma taką "kierownicę do samochodu-"- http://www.tinylove.com.pl/index.php?p1036,magiczna-kierownica-karnawal bardzo bardzo polecam. jak widac nie tylko dla chłopców ;-)

Anastazzja myślę że karuzelka to ważna zabawka:tak:

Ostatnia edycja:
Vileyka - zmiemiliście imię synka?
Anastazja- karuzelka pozwalałą mi sporo czasu ukraść- Lidka oglądała, cieszyła się a ja w tym czasie mogłąm zajać sie czymś innym. Poza tym ćwiczy zmysły. Warto!
Z zabawkami dopóki się nie sprawdzi to się nie wie. Jednym maluszkom coś pasuje a innym nie. A Fp fajne bo można na allegro sporo używek w fajnym stanie dopaść

No właśnie z Lamaze mam zamiar "zamówić"od chętnych gości motyla.No chyba, że sama się na niego skuszę i kupię:)
Zawieszka LAMAZE - MOTYL. Stan idealny! (2055071853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Tu akurat używana ale nową też można dostać.Czytałam b.dobre opinie.I ma dodatki czarno-białe na początek dla maluszka:-)

maja cora tego motyla lubila, tak samo jak gasienice lamaze, ale z kolei zabawki fp srednio jej podchodzily poza ksiazeczka grajaca

cholera drogie te książki- ale chyba kupię jak polecacie ten "pierwszy rok zycia" (56zł!) no i chciałam tą "dzieciozmagania" co Alka polecała (kolejne 56 zł):angry:

Liv a tej pierwszej to są dwa tomy?:szok:

reklama
Do góry