reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Ja mam Tiny Love i moim zdaniem dla maluszka jest fajniejsza niż Fisher Price. Te fishera są bardziej "pod rodzica"- sa ładniejsze ale chyba nie o to chodzi. Tiny Love ma wyraźne kolorki i dźwięki mi się podobają. Ma też czarno- białe zawijaski a to podobno jest najbardziej widoczne dla maluszków i najbardziej im się podoba. Córcia bawiła się nią długo a potem wyjęłam pałąk i została lampka i dźwięki.

Ja też mam tiny love o taką i jestem zadowolona. To niebieskie jest podświetlane i dużo elementów się rusza. Do tego fajne melodie. I też po jakimś czasie wyjęłam pałąk, została pozytywka z lampką

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny:) w końcu kupiłam FP rainforest. starsza miała [raktycznie tylko ich zabawki i wszystkie sie sprawdziły wię może i tym razem sie uda;d

Vileyka śliczna jest ta karuzelka i jesli pozwolisz też taką kupię:-p.

Ja się też bardzo przekonałam przy Jakubie do zabawek Tiny Love, na początku w głowie miałam FP ale może sa przereklamowane i nie ma co się "przywiązywać". mieliśmy z TL pałąk do wózka-
http://www.tinylove.com.pl/index.php?p961,luk-z-zabawkami-z-pozytywka-zoo rewelacja!
matę-czadowa http://www.tinylove.com.pl/index.php?p2009,gimnastyka-z-palakami-mata-koncert-zwierzat
i aż do teraz Jakub ma taką "kierownicę do samochodu-"- http://www.tinylove.com.pl/index.php?p1036,magiczna-kierownica-karnawal bardzo bardzo polecam. jak widac nie tylko dla chłopców ;-)

Anastazzja myślę że karuzelka to ważna zabawka:tak:

Ostatnia edycja:
Vileyka - zmiemiliście imię synka?
Anastazja- karuzelka pozwalałą mi sporo czasu ukraść- Lidka oglądała, cieszyła się a ja w tym czasie mogłąm zajać sie czymś innym. Poza tym ćwiczy zmysły. Warto!
Z zabawkami dopóki się nie sprawdzi to się nie wie. Jednym maluszkom coś pasuje a innym nie. A Fp fajne bo można na allegro sporo używek w fajnym stanie dopaść

No właśnie z Lamaze mam zamiar "zamówić"od chętnych gości motyla.No chyba, że sama się na niego skuszę i kupię:)
Zawieszka LAMAZE - MOTYL. Stan idealny! (2055071853) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
Tu akurat używana ale nową też można dostać.Czytałam b.dobre opinie.I ma dodatki czarno-białe na początek dla maluszka:-)

maja cora tego motyla lubila, tak samo jak gasienice lamaze, ale z kolei zabawki fp srednio jej podchodzily poza ksiazeczka grajaca

cholera drogie te książki- ale chyba kupię jak polecacie ten "pierwszy rok zycia" (56zł!) no i chciałam tą "dzieciozmagania" co Alka polecała (kolejne 56 zł):angry:

Liv a tej pierwszej to są dwa tomy?:szok:

reklama
Do góry