reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
Szaliczki nie potrzebne bo te skarby widocznych szyjek nie mają:-p:-D

Tak to się nazywa stan ABS- absolutny brak szyi :-D:-D

kurcze a ja ostatnio poszłam do apteki i mówię do gościa "poproszę wkładki laktacyjne J&J" a facet się nie mnie patrzy i mówi "poważnie J&J?" ja mu że tak a on do mnie "droga Pani polecam Bella mama, za J&J płaci się za firmę a Bella mama sa naprawdę dobre" no i tak mnie facet skręcił że wzięłam Bella.
Powiedziałam mu ze jak będą złe to wrócę się do niego :-D w ogóle zaczął mi mówić o karmieniu piersią i tak staliśmy i gadaliśmy 10 min na końcu powiedział że ma jakiś kurs zrobiony w tym temacie, nieźle nie ?
Facet a mówił z taka pasją :-)

Bo faceci po farmacji to nie są faceci:-p:-D Ale gosciu niezły- to trzeba przyznać.

Alka wózek rewelka, zazdroszczę kolorku.

Nareszcie zrobiłam wszystkie zakupy. uff teraz tylko czekać na paczuszki- trochę mi ulzyło, bo miałam cykora ze nie zdązę. Itak na wózek i fotelik będę czekać najwczesniej do 15 stycznia-ło boziu.

Przy okazji polecam Wam sklep internetowy http://www.babypol.pl/
Zrobiłam u nich większość zakupów , jestem zachwycona obsługą, dostawą, towarem i cenami.
Będę u nich stałą klientką, a wyszperałam ich przez Allegro.

Ostatnia edycja:
Ranyyyyyy dziewczyny. Przyszedł mój bujaczek leżaczek, ten co miał być bez pałąka z zabawkami.
Przyszedł. Z pałąkiem.
Bez rurki oparcia.
...

Napisałam maila, ciekawe co odpisza.

Alka zdj zrobię jak tylko złożę i przygotuję miejsce w pokoju dla maluszka a to nastapi zaraz po Nowym Roku. Wtedy się pochwalę;)

Gośka nie przejmuj się brak rurki a obecność pałąka to się napewno da jakoś wyjaśnić:-D
Podczas tych mega intensywnych zakupów przez internet (a i osobiście) natknęłam się na tylu baranów i owieczki, ło i nie jeden prawdziwy debil się znalazł, ze już mnie nic nie zdziwi. W tym kraju chyba nie będzie normalnie nigdy, ale już mnie to naprawdę bawi, bo nie ma zakupów bez "przygody"

reklama
W zasadzie to się nie przejmuję. Zaczęłam kombinować, czy może tego pałąka nie zamontować jako oparcia :)

Nie da rady :) MakGajwer nie jestem.

I przeczytałam 3 razy jeszcze opis, czy chodziło o PAŁĄK czy o co. Napisali, że pałąk z zabawkami, a to jednak się znalazło w pudełku.

Do góry