reklama
Szaliczki nie potrzebne bo te skarby widocznych szyjek nie mają
Tak to się nazywa stan ABS- absolutny brak szyi
kurcze a ja ostatnio poszłam do apteki i mówię do gościa "poproszę wkładki laktacyjne J&J" a facet się nie mnie patrzy i mówi "poważnie J&J?" ja mu że tak a on do mnie "droga Pani polecam Bella mama, za J&J płaci się za firmę a Bella mama sa naprawdę dobre" no i tak mnie facet skręcił że wzięłam Bella.
Powiedziałam mu ze jak będą złe to wrócę się do niego w ogóle zaczął mi mówić o karmieniu piersią i tak staliśmy i gadaliśmy 10 min na końcu powiedział że ma jakiś kurs zrobiony w tym temacie, nieźle nie ?
Facet a mówił z taka pasją :-)
Bo faceci po farmacji to nie są faceci Ale gosciu niezły- to trzeba przyznać.
Alka wózek rewelka, zazdroszczę kolorku.
Nareszcie zrobiłam wszystkie zakupy. uff teraz tylko czekać na paczuszki- trochę mi ulzyło, bo miałam cykora ze nie zdązę. Itak na wózek i fotelik będę czekać najwczesniej do 15 stycznia-ło boziu.
Przy okazji polecam Wam sklep internetowy http://www.babypol.pl/
Zrobiłam u nich większość zakupów , jestem zachwycona obsługą, dostawą, towarem i cenami.
Będę u nich stałą klientką, a wyszperałam ich przez Allegro.
Ostatnia edycja:
Anastazzja
Fanka BB :)
Gośka....coooo?
Dorotka_23
Fanka BB :)
Jak to bez rurki oparcia. To co z nią zrobili? Przecież na fotce miał rurkę...
Pogięło kogoś czy co?
Pogięło kogoś czy co?
Gośka nie przejmuj się brak rurki a obecność pałąka to się napewno da jakoś wyjaśnić
Podczas tych mega intensywnych zakupów przez internet (a i osobiście) natknęłam się na tylu baranów i owieczki, ło i nie jeden prawdziwy debil się znalazł, ze już mnie nic nie zdziwi. W tym kraju chyba nie będzie normalnie nigdy, ale już mnie to naprawdę bawi, bo nie ma zakupów bez "przygody"
Podczas tych mega intensywnych zakupów przez internet (a i osobiście) natknęłam się na tylu baranów i owieczki, ło i nie jeden prawdziwy debil się znalazł, ze już mnie nic nie zdziwi. W tym kraju chyba nie będzie normalnie nigdy, ale już mnie to naprawdę bawi, bo nie ma zakupów bez "przygody"
reklama
W zasadzie to się nie przejmuję. Zaczęłam kombinować, czy może tego pałąka nie zamontować jako oparcia
Nie da rady MakGajwer nie jestem.
I przeczytałam 3 razy jeszcze opis, czy chodziło o PAŁĄK czy o co. Napisali, że pałąk z zabawkami, a to jednak się znalazło w pudełku.
Nie da rady MakGajwer nie jestem.
I przeczytałam 3 razy jeszcze opis, czy chodziło o PAŁĄK czy o co. Napisali, że pałąk z zabawkami, a to jednak się znalazło w pudełku.