reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Alice_1 - wow zaczęłaś 37 tydz. gratulacje :-)
Co do czapeczki to ja kupiłam w C&A i za nic nie wiem czy będzie ok, wydaje mi się duża a mojemu K taka mała :-) i bądź tu mądry ;-)

reklama
Citronka- ​ja tez dlugo szukalam malutkiej czapeczki :-) I kupilam w malym sklepiku w Wadowicach z ubrankami dla Dzieci taki komplecik czapeczka, szaliczek i rekawiczki- sliczniutkie i malutkie (0-3m) :-)

Co do czapeczki to ja kupiłam w C&A i za nic nie wiem czy będzie ok, wydaje mi się duża a mojemu K taka mała :-) i bądź tu mądry ;-)
Ja też już dziś mam czapeczkę i właśnie jak u Kasi-kupiona w C&A. Rozmiar na niej chyba 62 ale i tak wzięłam:)po 12 zł była chyba z 18,do tego ciepłe rękawiczki w kolorze kombinezoniku- czyli granat:-)
Sobie butów nie wzięłam, ale i tak jestem zadowolona z zakupów
Aha- i kupiłam wreszcie wkładki laktacyjne J&J w rossmannie.

kurcze a ja ostatnio poszłam do apteki i mówię do gościa "poproszę wkładki laktacyjne J&J" a facet się nie mnie patrzy i mówi "poważnie J&J?" ja mu że tak a on do mnie "droga Pani polecam Bella mama, za J&J płaci się za firmę a Bella mama sa naprawdę dobre" no i tak mnie facet skręcił że wzięłam Bella.
Powiedziałam mu ze jak będą złe to wrócę się do niego :-D w ogóle zaczął mi mówić o karmieniu piersią i tak staliśmy i gadaliśmy 10 min na końcu powiedział że ma jakiś kurs zrobiony w tym temacie, nieźle nie ?
Facet a mówił z taka pasją :-)

Citronka- ​ja tez dlugo szukalam malutkiej czapeczki :-) I kupilam w malym sklepiku w Wadowicach z ubrankami dla Dzieci taki komplecik czapeczka, szaliczek i rekawiczki- sliczniutkie i malutkie (0-3m) :-)

Szaliczki nie potrzebne bo te skarby widocznych szyjek nie mają:-p:-D

Ja kupiłam czapeczki zimowe latem na wyprzedaży i były przecenione z 65PLN na 49,90 potem na 39,90 potem 19,90. Chciałam przed chwilą sprawdzić rozmiar ale odprułam metki, żeby niunia nie drapały i nie wiem :sorry: Ale takie malunie chyba 35 i 37

Do nas doszła paczka z prezentem dla rodziców- ciśnieniomierz i dla maluszka termometr na podczerwień, taki. Sobie też już mierzyliśmy temperaturę.
termometr_tm_52z.jpg

Ja też używałam wkładek Bella mama i byłam zadowolona, teraz tez kupiłam. Kupiłam jeszcze do przetestowania te z rosmana babydream. najtańsze wkładki bella znalazłam w Realu za 60 sztuk cena coś koło 13 zł i to bez promocji, w aptece chcieli ponad 20 zł za taka paczkę.

reklama
Ja też używałam wkładek Bella mama i byłam zadowolona, teraz tez kupiłam. Kupiłam jeszcze do przetestowania te z rosmana babydream. najtańsze wkładki bella znalazłam w Realu za 60 sztuk cena coś koło 13 zł i to bez promocji, w aptece chcieli ponad 20 zł za taka paczkę.
A ja nigdzie nie mogłam znaleźć wkładek laktacyjnych babydream-hmmm jak one wyglądają??- bo pewnie bym wzięła. A że pierwszy raz będę używać, oparłam się na opiniach moich koleżanek i padło na J&J.Jak nie będę zadowolona-będę zmieniać:-D

Do góry