reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

moja znajoma założyła taki pas chyba dwa tygodnie po porodzie... nie wiem jak względy medyczne, ale teraz nic jej nie wisi i ma płaściutki brzuszek (mimo dwóch porodów)

reklama
Ja mam pytanie odnosnie pampersow. Jescze nie kupilam, a chce kupic w przyszlym tygodniu Czesto sa promocje itp. Ale ja sie nie orientuje - jaka cena za sztuke to jest dobra cena? :-) Chodzi mi o te pampersy dla najmniejszych Dzieciaczkow :-)

ja tak poluję żeby było ok 54 gr za sztukę i tak udało mi się do tej pory kupić

też się właśnie zastanawiam nad tym pasem poporodowym.. tym bardziej że jest nie drogi i siostra przylatuje do mnie 15 stycznia to kupiłaby od razu w PL i mi przywiozła..

wczoraj przyszlo lozeczko !!!!!!!:-):-) ale sie ciesze :) i dzis zamowilam wozek x lander xq w koloze fioletowym :-):-) wiec teraz juz chyba wszytsko mam :)

Wiecie z tymi pieluszkami narazie bym wam nie radziła kupować mega paków. Czasem może się zdarzyć że maluszek na jeden rodzaj moze mieć uczulenie i co wywalicie?
Ja kupiłam Huggiesy , bo mi się bardzo sprawdziła ta firma przy Jakubie- taką paczkę najmniejszą HUGGIES new born 2-5 kg 27 sztuk za 15 zł . I dopiero jak wrócę do domu to K kupi więcej. Poza tym nie wiem jaki bobas się urodzi. Więc mogą szybko stać się za małe. Lepiej na początek kupić zwykła paczkę i "wypróbować", a na mega paki będziecie miały dobre 2 lata albo i dłużej.

a do mnie dziś dotarł taki kocyk do wózka, w rzeczywistości kolory są bardziej nasycone, ładniejsze :)
sterntaler-kocyk-jezyk-isidor_0_b.jpg

reklama
Do góry