reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
Ja mam pytanie odnosnie pampersow. Jescze nie kupilam, a chce kupic w przyszlym tygodniu Czesto sa promocje itp. Ale ja sie nie orientuje - jaka cena za sztuke to jest dobra cena? :-) Chodzi mi o te pampersy dla najmniejszych Dzieciaczkow :-)
ja tak poluję żeby było ok 54 gr za sztukę i tak udało mi się do tej pory kupić
fazerkamm
też się właśnie zastanawiam nad tym pasem poporodowym.. tym bardziej że jest nie drogi i siostra przylatuje do mnie 15 stycznia to kupiłaby od razu w PL i mi przywiozła..
donia 1980
ja mam dwa takie pasy, po mojej koleżance, jej pomogły, mam nadzieję, że mi także
Wiecie z tymi pieluszkami narazie bym wam nie radziła kupować mega paków. Czasem może się zdarzyć że maluszek na jeden rodzaj moze mieć uczulenie i co wywalicie?
Ja kupiłam Huggiesy , bo mi się bardzo sprawdziła ta firma przy Jakubie- taką paczkę najmniejszą HUGGIES new born 2-5 kg 27 sztuk za 15 zł . I dopiero jak wrócę do domu to K kupi więcej. Poza tym nie wiem jaki bobas się urodzi. Więc mogą szybko stać się za małe. Lepiej na początek kupić zwykła paczkę i "wypróbować", a na mega paki będziecie miały dobre 2 lata albo i dłużej.
Ja kupiłam Huggiesy , bo mi się bardzo sprawdziła ta firma przy Jakubie- taką paczkę najmniejszą HUGGIES new born 2-5 kg 27 sztuk za 15 zł . I dopiero jak wrócę do domu to K kupi więcej. Poza tym nie wiem jaki bobas się urodzi. Więc mogą szybko stać się za małe. Lepiej na początek kupić zwykła paczkę i "wypróbować", a na mega paki będziecie miały dobre 2 lata albo i dłużej.
ewelina26k
a pas sobie kupię, drogi nie jest a jak choc troszkę pomoze to fajnie:-)
reklama
Alice_1
Ala ładny kocyk a kupowałaś coś jeszcze do wózeczka?
Asiuk dobrze mieć taką doświadczoną farmaceutkę na forum. Bardzo przydatna jest Twoja wiedza
Asiuk dobrze mieć taką doświadczoną farmaceutkę na forum. Bardzo przydatna jest Twoja wiedza