reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Alice dziękuję:) ... a co do Twojego pytania, mam jeszcze jeden kocyk grubszy- dostałam od bratowej, po jej synku - zresztą sama jej kupiłam :) i poza tym nic.... jakoś te pościele do wózka wydają mi się zbędne, wykładać gondolę będę albo kocem albo rożkiem... może się mylę, ale póki co taki mam plan, a co Wy laski na ten temat sądzicie???

reklama
Anastazja, Ewelina- na ktory kolor fotelika Maxi-Cosi City sie zdecydowalyscie? Bo ja nie moge sie zdecydowac. Niezbyt ladne sa kolorystycznie :-) I nie wiem, ktory zamowic. Doradzcie :-)

Melisa;) ja chcę czarny:D czarny mam też wózek:D i ogólnie to jeden z moich ulubionych kolorów, chociaż mało kto jest jego fanka:D szczególnie jeśli mówimy o rzeczach dla dzieci:D ale uważam, że jest meeeega...:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry