reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Dziewczyny no to ja się pochwalę swoim cudeńkiem tzn cudeńkiem dla malutkiej do pokoju :-)
aaa i byłam też w Auchan i kupiłam super kurteczkę rozm.62 za 29,00 zł (bardzo fajna polecam)
jak któraś chce mogę zrobić zdjęcie.
żyrandol.jpg Żyrandol

reklama
Kasia ale fajny-pasowałby mi ten żyrandol do sypialni:tak: Tylko weź go i czyść potem:-)

Alka jaki piękny ten kocyk- skąd go masz?

Niestety fatalną kolorystykę wózków teraz robią i to w zasadzie wszyscy producenci- smutne takie. Czerń to też mój ulubiony kolor, ale wózka bym nie kupiła w tym kolorze mimo wszystko-nie wiem jakoś tak:baffled:.
My będziemy mieli fotelik Teutoni Tario

Asiuk - te kwiatuszki można wykręcić, jak przywiozłam ten żyrandol to musiałam je poprzykręcać tak więc nie będzie problemu go wyczyścić ;-)

Malutkans - X-lander górą :-) !!!

Ostatnia edycja:
Kasiu naprawdę mi się podoba ten żyrandol i fajne światło musi dawać. A gdzie kupiłaś?

Jutro mamy w planie zajrzeć do IKEA- co tam wygrzebałyście ciekawego ostatnio? Łatwiej mi będzie szukać konkretnie, bo już bardzo mi ciężko "spacerować" i zakupy są trudne. Zartowałam sobie, że powinny byc takie wózki zakupowe jak dzieci sie wsadza to dla ciężarnej coby ją mąż pchał:-D:-D:-D

Tiramisu- nawet nie zaglądam-Sterntaler mi mówi za wszystko, tylko pozazdrośćic, dla mnie ceny zaporowe mają, a takie to cudne, że ech

Ostatnia edycja:
Kasiu naprawdę mi się podoba ten żyrandol i fajne światło musi dawać. A gdzie kupiłaś?

Jutro mamy w planie zajrzeć do IKEA- co tam wygrzebałyście ciekawego ostatnio? Łatwiej mi będzie szukać konkretnie, bo już bardzo mi ciężko "spacerować" i zakupy są trudne. Zartowałam sobie, że powinny byc takie wózki zakupowe jak dzieci sie wsadza to dla ciężarnej coby ją mąż pchał:-D:-D:-D

Tiramisu- nawet nie zaglądam-Sterntaler mi mówi za wszystko, tylko pozazdrośćic, dla mnie ceny zaporowe mają, a takie to cudne, że ech
no niestety masz rację ale ja kupiłam duży kocyk dla Malutkiej z drewexu i też jest milusi mięciutki i śliczny :) i można tyle wydać bo taki rozmiar to długo dzieciątko będzie używać...
http://allegro.pl/drewex-pled-100x135-kocyk-autko-statek-nowewzory-i1967522483.html

Asiuk w Bricomarche :-) ten kosztował 169 zł ale też i były większe za ok 360 zł - zdjęcie nie oddaje tego jaki jest faktycznie.
Wyobraź sobie że poprosiłam Pana z obsługi aby mi go bliżej pokazał tzn zdjął i spadł mu na ziemię :szok: zrobiło mi się gorąco a Pan na to "spokojnie nic się nie stało, pójdzie w straty sklepu" a pózniej spojrzał na mnie i mówi "aaa to w ogóle na szczęście" :-)

Tiramisu - śliczny ten kocyk z konikiem, nooo ale mam już dwa kocyki i trzeci chyba byłby przesadą ;-)
chociaż... hi hi hi

reklama
Do góry