reklama
Kasia ale fajny-pasowałby mi ten żyrandol do sypialni Tylko weź go i czyść potem:-)
Alka jaki piękny ten kocyk- skąd go masz?
Niestety fatalną kolorystykę wózków teraz robią i to w zasadzie wszyscy producenci- smutne takie. Czerń to też mój ulubiony kolor, ale wózka bym nie kupiła w tym kolorze mimo wszystko-nie wiem jakoś tak.
My będziemy mieli fotelik Teutoni Tario
Niestety fatalną kolorystykę wózków teraz robią i to w zasadzie wszyscy producenci- smutne takie. Czerń to też mój ulubiony kolor, ale wózka bym nie kupiła w tym kolorze mimo wszystko-nie wiem jakoś tak.
My będziemy mieli fotelik Teutoni Tario
ewelina26k
Fanka BB :)
ladna kolorystykę mają boldery
tiramisu1976
Kocyk Sterntaler- Miś Basti (1982920511) - Aukcje internetowe AllegroKasia ale fajny-pasowałby mi ten żyrandol do sypialni Tylko weź go i czyść potem:-)
Kocyk Sterntaler- Myszka Milly (1982920718) - Aukcje internetowe Allegro
Kocyk Osiołek Emmi Sterntaler 100 X 75cm (1962306120) - Aukcje internetowe Allegro
Kocyk z kolekcji Myszka Maxi Sterntaler 100X75cm (1975407963) - Aukcje internetowe Allegro
Kocyk z kolekcji Kucyk Paula Sterntaler 100X75cm (1984537440) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiu naprawdę mi się podoba ten żyrandol i fajne światło musi dawać. A gdzie kupiłaś?
Jutro mamy w planie zajrzeć do IKEA- co tam wygrzebałyście ciekawego ostatnio? Łatwiej mi będzie szukać konkretnie, bo już bardzo mi ciężko "spacerować" i zakupy są trudne. Zartowałam sobie, że powinny byc takie wózki zakupowe jak dzieci sie wsadza to dla ciężarnej coby ją mąż pchał
Tiramisu- nawet nie zaglądam-Sterntaler mi mówi za wszystko, tylko pozazdrośćic, dla mnie ceny zaporowe mają, a takie to cudne, że ech
Jutro mamy w planie zajrzeć do IKEA- co tam wygrzebałyście ciekawego ostatnio? Łatwiej mi będzie szukać konkretnie, bo już bardzo mi ciężko "spacerować" i zakupy są trudne. Zartowałam sobie, że powinny byc takie wózki zakupowe jak dzieci sie wsadza to dla ciężarnej coby ją mąż pchał
Tiramisu- nawet nie zaglądam-Sterntaler mi mówi za wszystko, tylko pozazdrośćic, dla mnie ceny zaporowe mają, a takie to cudne, że ech
Ostatnia edycja:
tiramisu1976
no niestety masz rację ale ja kupiłam duży kocyk dla Malutkiej z drewexu i też jest milusi mięciutki i śliczny i można tyle wydać bo taki rozmiar to długo dzieciątko będzie używać...Kasiu naprawdę mi się podoba ten żyrandol i fajne światło musi dawać. A gdzie kupiłaś?
http://allegro.pl/drewex-pled-100x135-kocyk-autko-statek-nowewzory-i1967522483.html
Kasia_ZG
Asiuk w Bricomarche :-) ten kosztował 169 zł ale też i były większe za ok 360 zł - zdjęcie nie oddaje tego jaki jest faktycznie.
Wyobraź sobie że poprosiłam Pana z obsługi aby mi go bliżej pokazał tzn zdjął i spadł mu na ziemię zrobiło mi się gorąco a Pan na to "spokojnie nic się nie stało, pójdzie w straty sklepu" a pózniej spojrzał na mnie i mówi "aaa to w ogóle na szczęście" :-)
Wyobraź sobie że poprosiłam Pana z obsługi aby mi go bliżej pokazał tzn zdjął i spadł mu na ziemię zrobiło mi się gorąco a Pan na to "spokojnie nic się nie stało, pójdzie w straty sklepu" a pózniej spojrzał na mnie i mówi "aaa to w ogóle na szczęście" :-)
reklama
tiramisu1976
zależy od tego czy taki większy posiadasz :-)Tiramisu - śliczny ten kocyk z konikiem, nooo ale mam już dwa kocyki i trzeci chyba byłby przesadą ;-)
chociaż... hi hi hi