reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Dziewczyny no to ja się pochwalę swoim cudeńkiem tzn cudeńkiem dla malutkiej do pokoju :-)
aaa i byłam też w Auchan i kupiłam super kurteczkę rozm.62 za 29,00 zł (bardzo fajna polecam)
jak któraś chce mogę zrobić zdjęcie.
żyrandol.jpg Żyrandol

reklama
Kasia ale fajny-pasowałby mi ten żyrandol do sypialni:tak: Tylko weź go i czyść potem:-)

Alka jaki piękny ten kocyk- skąd go masz?

Niestety fatalną kolorystykę wózków teraz robią i to w zasadzie wszyscy producenci- smutne takie. Czerń to też mój ulubiony kolor, ale wózka bym nie kupiła w tym kolorze mimo wszystko-nie wiem jakoś tak:baffled:.
My będziemy mieli fotelik Teutoni Tario

Asiuk - te kwiatuszki można wykręcić, jak przywiozłam ten żyrandol to musiałam je poprzykręcać tak więc nie będzie problemu go wyczyścić ;-)

Malutkans - X-lander górą :-) !!!

Ostatnia edycja:
Kasiu naprawdę mi się podoba ten żyrandol i fajne światło musi dawać. A gdzie kupiłaś?

Jutro mamy w planie zajrzeć do IKEA- co tam wygrzebałyście ciekawego ostatnio? Łatwiej mi będzie szukać konkretnie, bo już bardzo mi ciężko "spacerować" i zakupy są trudne. Zartowałam sobie, że powinny byc takie wózki zakupowe jak dzieci sie wsadza to dla ciężarnej coby ją mąż pchał:-D:-D:-D

Tiramisu- nawet nie zaglądam-Sterntaler mi mówi za wszystko, tylko pozazdrośćic, dla mnie ceny zaporowe mają, a takie to cudne, że ech

Ostatnia edycja:
Kasiu naprawdę mi się podoba ten żyrandol i fajne światło musi dawać. A gdzie kupiłaś?

Jutro mamy w planie zajrzeć do IKEA- co tam wygrzebałyście ciekawego ostatnio? Łatwiej mi będzie szukać konkretnie, bo już bardzo mi ciężko "spacerować" i zakupy są trudne. Zartowałam sobie, że powinny byc takie wózki zakupowe jak dzieci sie wsadza to dla ciężarnej coby ją mąż pchał:-D:-D:-D

Tiramisu- nawet nie zaglądam-Sterntaler mi mówi za wszystko, tylko pozazdrośćic, dla mnie ceny zaporowe mają, a takie to cudne, że ech
no niestety masz rację ale ja kupiłam duży kocyk dla Malutkiej z drewexu i też jest milusi mięciutki i śliczny :) i można tyle wydać bo taki rozmiar to długo dzieciątko będzie używać...
http://allegro.pl/drewex-pled-100x135-kocyk-autko-statek-nowewzory-i1967522483.html

Asiuk w Bricomarche :-) ten kosztował 169 zł ale też i były większe za ok 360 zł - zdjęcie nie oddaje tego jaki jest faktycznie.
Wyobraź sobie że poprosiłam Pana z obsługi aby mi go bliżej pokazał tzn zdjął i spadł mu na ziemię :szok: zrobiło mi się gorąco a Pan na to "spokojnie nic się nie stało, pójdzie w straty sklepu" a pózniej spojrzał na mnie i mówi "aaa to w ogóle na szczęście" :-)

Tiramisu - śliczny ten kocyk z konikiem, nooo ale mam już dwa kocyki i trzeci chyba byłby przesadą ;-)
chociaż... hi hi hi

reklama
Do góry