reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
Citronka czytałam, że te z Mama Alles są dobre i mają takie cywilizowane rozmiary sama będę kupować f i pewnie się skusze bo są takie nawet ładne
ja kupuje u nich bieliznę, na karmienie też kupiłam, są wg mnie bardzo ładne nie takie rynkowe jak to często na ciaże i karmienie
No wlasnie też myslalam o Mama Alles bo na fotkach fajnie wyglądają ale nie mam doświadczenia na lifa. Potrzebuje jeden fajny biustonosz bo mam jeszcze trzy z poprzedniego karmienia i one się nadają do szpitala, do spania ale na wyjście to tak nie bardzo :-( Potrzebuję coś ładnego. Ewelinka a jaki Ty nosisz rozmiar miseczki?
Melisa fajny ten wózeczek. My jutro mamy jechać. Ciekawe, czy coś wybierzemy. Chciałabym kupić taki 2w1 i oddzielnie jakiś dobry fotelik. Ale oczywiście Mój M. uważa, że wszystkie foteliki są takie same i mały nie będzie tak dużo i daleko jeździł.
pokarz mu crash testy na fotelik.info może zmieni zdanie.
Macie rację, laktator odpuszczę narazie,a jakby co to mam wybrany to K. da rade kupić(chyba ).
Ja mam Mama Alles dwa i są super- bez obaw bym kupowała. Tylko chyba poczekam też, bo nie jestem pewna jak te cycuchy urosną. Mam ten biały i czarny i już z 6 razy prany w pralce i wygląda bez zmian Biustonosz do karmienia MAMA CUBANA 75D ALLES (1909921506) - Aukcje internetowe Allegro
aga3004
Melisa fajny wózeczek. Też mi się podoba
ewelina26k
w ciazy EPotrzebuję coś ładnego. Ewelinka a jaki Ty nosisz rozmiar miseczki?
Melisa no to widac zakupy udane :-) ja dzis zaszalalam i stwirdzilam ze stracilam za duzo kasyy.......ale kupilam reszte ubranek dla malego przy kasie az mi sie cieplo zrobilo hihihi ale to juz ostatnie ciuszkowe zakupy przed pojawieniem sie malego :-) teraz jeszcze wozek i lozeczko.
Anastazzja
Melissa gratuluję wózeczka
my dziś zrobiliśmy ostatnie zakupy pampersy wymieniłam dziś zamówimy jeszcze tylko koszule, szlafrok i materacyk
my dziś zrobiliśmy ostatnie zakupy pampersy wymieniłam dziś zamówimy jeszcze tylko koszule, szlafrok i materacyk
reklama