fazerkamm
Fanka BB :)
Melisa o monitorze oddechu jest oddzielny wątek tam kobitki podawały jakie polecają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie znalazlam tego watku. Mozesz podac linka?Melisa o monitorze oddechu jest oddzielny wątek tam kobitki podawały jakie polecają
Dziewczyny- czy kupujecie monitor oddechu? jesli tak, to czy mozecie jakis polecic? :-)
ja kupuję, trochę posiedziałam w tym temacie i praktycznie wszystkie osoby polecają mi anglecare, możesz kupić z nianią jak masz większe meiszkanie. Ja kupuję sam, żadna z osób króra go ma nie narzeka, zamawiam w przyszłym tygodniu.
Ja od początku wiedziałam, ze ten zakup to podstawa a jak we wrześniu znajomych córeczka przestała w nocy oddycać i gdyby nie monitor wiadomo jakby się to skonczyło to już w ogóle, nie przemawiają do mnie argumenty przeciwników, że bezdech można usłyszeć bo jak dziecko nie ma żadnej sapki to się nie usłyszy a spać z dzieckiem w jednym łozku w ogóle nie planowałam ...w tym temacie ostatnio było nawet w DD TVN