reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Bylam dzis z Mama w sklepie dzieciecym i kupilysmy sliczny komplecik: czapeczke, szalik i rekawiczki :-) Wiec mojej Malej zima juz nie straszna :-)

I w tym samym sklepie byl fajny wozek (waga z gondola 12,5kg) - leciutki i bardzo zgrabny. Chcialabym, zebyscie ocenily jak Wam sie podoba :-)
http://www.emjot.com.pl/wozki_dzieciece_miyo.html
T
en w sklepie jest w kolorze miyo22-zielony :-) Moge juz jutro podjechac i go kupic. Napiszcie co myslicie :-)

reklama
Melisa śmiać mi się z nas chce, bo każdy nasz zakup musi być zopiniowany na BB :-D moje zdanie jest takie, że przede wszystkim kolorek fajny, bo ja lubię taką zieleń :) choć dla dziewczynki wybrałabym ten ciemny fiolet ... gondola wygląda całkiem fajnie, za to spacerówka jakoś kosmicznie, ale to może wrażenie przez tą osłonkę na nóżki - szkoda, że nie ma zdjęcia bez niej... ogólnie na plus - a cena??

Melisa śmiać mi się z nas chce, bo każdy nasz zakup musi być zopiniowany na BB :-D moje zdanie jest takie, że przede wszystkim kolorek fajny, bo ja lubię taką zieleń :) choć dla dziewczynki wybrałabym ten ciemny fiolet ... gondola wygląda całkiem fajnie, za to spacerówka jakoś kosmicznie, ale to może wrażenie przez tą osłonkę na nóżki - szkoda, że nie ma zdjęcia bez niej... ogólnie na plus - a cena??

No wlasnie spacerowka na zywo wyglada duzo lepiej - tu ze wzgledu na ta oslonke- smiesznie :-) A cena bardzo niska - ok. 1300zl. Mnie przede wszystkim kusi waga :-) I w sklepie prezentuje sie super :-)

Tu jest zdjecie spacerowki :-)

Ale i tak nie wyglada tak fajnie jak na zywo :-)

Załączniki

• spacerowka.jpg
    spacerowka.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Fajny wózeczek:)) Naprawdę, też bym się nie zastanawiała. Jeśli chodzi o kolor to superr, dodam, że jA też kupiłam dla mojej Hani zielony wózeczek :)

reklama
Wózek bardzo ładnie się prezentuje, cena doskonała.

A tu mam linka do poczytania dla tych co myslą o chuście Czuj dziecko, uwolnij ręce - noś w chuście! - Trójka - polskieradio.plle fajnie idą święta, tak jakoś powoli zaczyna to być czuć:-) Waszym śladem trochę posprzątałam w domu i humorek mi się polepszył.

Do góry