reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
a mi sie papa cieszy bo nareszcie kupilismy termometr :-) braunthermometer.jpg ciesze sie jak dziecko bo o zakupach i spacerowaniu po sklepach moge zapomniec ale na szczescie jesz internet :-):-)

tak się zastanawiam...czy wszystkie już jesteście spakowane do szpitala? bo ja to dopiero mam przebłyski że może by tak czas coś zrobić :)

Malutkans- super zakup:)
Aninaaa- nie jestem jeszcze spakowana.Właśnie mi się koszulki piorą takie co po porodzie założę:)i troszkę jeszcze mi brakuje rzeczy.Ale powolutku kompletuję:-).

tak się zastanawiam...czy wszystkie już jesteście spakowane do szpitala? bo ja to dopiero mam przebłyski że może by tak czas coś zrobić :)
ja jeszcze nie zaczęłam pakowania, muszę kupić sobie kapcie i klapki pod prysznic, bo gdzieś mi wcięło, nie chce mi się szukać - leń na maxa, mam już koszule do karmienia, szlafrok, majtki poporodowe, podkłady bella, podkłady na łóżko, muszę kupić małe kosmetyki, chociaż mam gdzieś w domu próbki Białego Jelenia, na pewno jest tam żel pod prysznic, ale co jeszcze mi dali... nie pamiętam, muszę jeszcze raz uprać ubranka dla małej, są po pierwszym praniu bo przeleżały na strychu 7,5 roku, czekam tylko na meble do pokoju córeczki, wtedy do końca sobie wszystko przyszykuję

ja też jeszcze nie jestem spakowana, dopiero zaczynam o tym myśleć i powoli kompletuje co trzeba ale bez szalu.

Pamiętajcie laski o takich prozaicznych gadżetach jak szczoteczka i pasta do zębów, papier toaletowy też się przyda :-)

A ja w połowie spakowana;) brakuje mi koszuli i klapek nowych. Z resztą się wstrzymam, bo nadal nie wiem czy mnie czeka cesarka czy nie.
Czy jak ma się cesarkę to potrzebne są majtki poporodowe, podkłady, podpaski?

reklama
Do góry