reklama
heheh spoko loko, wymienię je na damskie, bo zamierzam zaraz mieć córeczkę hhihiAlka1106 - mogę śmiało stwierdzić że jak Franko wyrośnie z ciuszków możesz założyć sklep i mieć drugie źródło dochodu i to całkiem całkiem :-)
asiuk się nie przejmuj, będzie zima więc przez pierwsze 2-3 tyg i tak nie wyjdziemy z domku, więc wózek będzie mniej potrzebny... no a poza tym może się wyrobią wcześniej
wchodzę w toAlka - to ja mam pomysła :-) widzisz bo My chcemy mieć chłopca drugiego (mój K zawsze chciał mieć syna) jak odchowamy nasze maleństwa to dajemy sobie znaka i działamy, Wy dziewczynkę a My chłopaka i zrobimy biznes życia
ach no i zapomniałam dodać dziś dotarł do nas taki oto leżaczek:
http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-smykus-7-melodii-nowosc-i1940017219.html
Ostatnia edycja:
Anastazzja
Fanka BB :)
Alka...widzę, że szalejesz znowu
ja muszę ruszyć tyłek do apteki po moje zamówienie jutro ale zrobię to po zajęciach
ja muszę ruszyć tyłek do apteki po moje zamówienie jutro ale zrobię to po zajęciach
A ja tak nie w temacie :-)
Pisalyscie kiedys (chyba Gosia pisalas, ze gracie z Mezem) o grach planszowych dla doroslych. Polecalyscie jakies. A ja wlasnie z Mama chcialysmy kupic mojemu Mezusiowi na gwiazdke. Moze przypomnicie jakie to byly gry? :-)
Melisa - my gramy namiętnie w Osadników z Catanu, Polecam, bo za każdym razem plansza jest inna. Kupiliśmy Cytadelę, ale jakoś się nie składa, żeby zapoznać się z regułami gry, ale wydaje się być bardzo fajna.
No i u znajomych pogrywamy w Pociągiem przez Europę, czy jakoś tak - też bardzo fajna.
U innych znajomych graliśmy jeszcze w Detektywa. Tylko raz, ale wydała mi się super. Z tym, że trzeba się troche skupić i obserowować. W Osadnikach też, ale oni sprzyjają rozmową i ogólnie fajnie się gra przy wódeczce
po cc będziesz tez krwawic. to nie ma różnicy. co prawda pewnie o wile słabiej i krócej niż po sn bo większość ci wyczyszcza ale macica tez będzie sie złuszczać.
wiec śmiało te rzeczy możesz pokupować i do torby.
ale majtki siatkowe nie będą ci raczej potrzebne czy cc. bo po prostu nie ma potrzeby wietrzenia krocza skoro nie ruszane.
Ze mnie po cc lalo się strasznie i obkurczanie macicy bolało jak ...no dobra nie będę brzydko mówić;-) Po cc dostajesz zastrzyki min z oksytocyna na obkurczanie macicy. Zresztą musiałam spędzic jeden dzień dłużej w szpitalu wlasnie ze wzgledu na to co ze mnie schodziło. Więc myślę że to akurat nie ma znaczenia czy sn czy cc. mnie majtki siateczkowe się przydały bo pewnie musiałabym te normalne wyrzucić zaraz po zdjęciu. Owszem krocza nie trzeba wietrzyć ale poco zbrudzić zwykłe.
ewelina26k
Fanka BB :)
alka fajne są lezaczki z tej firmy, my kupujemy ten BRIGHT STARTS leżaczek LEW HYBRYDOWY -SKLEP-24 H (1928683073) - Aukcje internetowe Allegro widziałam na żywo i ma fajne rózne bajery
reklama
Leżaczek to fajna rzecz choć słyszałam o dzieciach które nie lubią w nich leżeć albo bardzo krotko. My mamy taki FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK T4145 3w1 -KURIER!- (1925944275) - Aukcje internetowe Allegro i jesteśmy bardzo zadowoleni. Duży plus za to że przeznaczony jest dla dzieci do 18 kg a więc starczy na dłużej.