reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Co do wózka to my kupujemy w grudniu jedo fyn 4ds. Sprawdziliśmy go kilka razy w sklepie, dobra amortyzacja i wydaje się łatwo prowadzić, do tego ma przekładaną ramę w spacerówce.
Wózek espiro gtx mają znajomi i też bardzo dobrze się prowadził jedynym dla nas minusem w porównaniu z jedo było to że gondola jest nisko trzeba się bardziej schylać i jest dużo mniejsza. A jak się okazało nasz maluszek rośnie jak na drożdżach to głeboka gondola na zimę może się dłużej sprawdzi:happy:

reklama
A skoro o próbkach mowa, to wczoraj jak byłam u rodziców to odebrałam paczuszkę z Lovela.A w środku próbka płynu do prania do białego, białe niedrapki i śliczna czapeczka taka co można po kąpieli założyć, z ich logo.Ale się ucieszyłam:-D.Później jak będziecie chciały to zdjęcie wrzucę

Anisia ja dostałam dawno te próbki, ale znacznie mniejsze, buu :(
Niki Też mam z loveli niedrapki i czapeczkę, to moja sister zamawiała, ale kompletnie nie wiemy od kogo to:D Bo mówi, że w lovelli nic nie zamawiała:D

Witam się :).

Ja z loveli dostałam, ale przy pierwszej ciąży, teraz nie zamawiałam, a z jj dostałam już dawno, ale mam wrażenie, że z leksza okradzoną, bo pudełeczko takiej wielkości jak Anisia dostała ale w środku tylko jedna buteleczka, koperta uszkodzona (rozerwana) i wsadzona do foliowej torebki...

dziewuszki a jak zamowic probke z JJ bo przy rejestracji nie podaje sie danych adresowych ni nic... ??

no tak ślepota sie juz dopatrzyła :) hehe

Ostatnia edycja:
Ja z JJ juz dostałam i coś czeka na mnie na poczcie i musze sie ruszyc i isc tam po to cos.

Wózek w domu! Troszkę go muszę przeprać. Ładny, zadbany. Na razie złożony w piwnicy bo nie mam miejsca innego na niego.

reklama
ja dostałam już próbki z j&j czekałam około 2 tygodni i około 3 na te z bebikonu (tak to się nazywa?:p)

z Loveli niestety już prezentów nie mają...;/;/

Chapicha...zgłoś reklamację na poczcie, bo okradli Ci przesyłkę...;/

a myśmy dzisiaj byli na zakupach i kupiłam wannę, prześcieradełka, kocyk, pieluszki, chusteczki, patyczki do uszu, grzebyczek, smoczek, nożyczki do paznokci, te duże waciki kidus z cleanica, wkładki laktacyjne, niedrapki, podkład pod łóżeczko z motherhood (mega jest!!), czapeczkę i jeszcze paczkę chusteczek:D mamy jeszcze do odebrania materacyk, bo dziś mieli inwentaryzację...;/;/ resztę zamówię w aptece, wskoczę do rossmana po kosmetyki dla siebie i dzidzi, kupię staniki piżamy, szlafrok i kapcie i w zasadzie jestem gotowa do przyjścia Hanki:D

dziewczyny? jaka sól do pielęgnacji noska??

Ostatnia edycja:
Do góry