reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
dzięki Niki...też się zarejestruję w takim razie i może jednak przyślą:):):)

swoją drogą znacie jeszcze jakieś stronki z których można dostać jakieś bezpłatne próbki??

Anastazzja przypomniałaś mi, że nie mam kapci i gdzieś mi wsiąkły klapki pod prysznic, ewentualnie kupię jeszcze jakąś koszulę, tylko zawsze mam problem z długością, dlaczego wszystkie, które mi się podobają muszą być do pół uda lub krótsze?

Iga...ja właśnie też poszukuję ciut dłuższych, bo pomimo, że jestem z średnio wysokich (170 cm) to wszystkie albo za tyłek ledwo sięgają albo do połowy uda...

Anastazjaa - i dobrze musi być trochę sexi na porodówce ;-):-) żartuje oczywiście.
Wiecie co dziewczyny ja nie wiem jak przeżyję poród :zawstydzona/y: ja się tak strasznie krępuję, każda wizyta u gina jest dla mnie tak krępująca, a co dopiero jak będę rodziła, wiecie o czym mówię (kupka, bączki, wymioty) bo tego się nie uniknie, ajććć spraw Boże abym to dała radę przejść. Ja w tych sprawach zawsze miałam problemy a świadomosć tego że rodzę i kreca się obcy ludzie mnie przytłacza, dobrze że będę rodziła ze swoją położną to pewnie pomoże bardziej zresztą już ostatnio jej powiedziałam co mnie przeraża.

Kasia mnie też to co się dzieje z kobietą przy porodzie krępuje. wiadomo lewatywę robią ale i tak czasem coś poleci, czy ogólnie te odchody po porodzie
Bo samym badaniem sie nie krepuje, kiedys się krępowałam ale jak zaczęłam leczyć niepłodność i przez kilka lat rozkładałam nogi przez różnymi lekarzami skrępowanie minęło;-)

no i krepuje też to, że potem kazdy oglada takie pokrwawione krocze z którego wychodzą odchody...ja bólu przy porodzie sn sie nie boje jak tej otoczki wokól tego co się dzieje

Ostatnia edycja:
ojej... no to współczuję, czyli Wasza dzidzia to istny dar tak ? (oczywiście wszystkie nasze dzidzie to dary od Boga) ale w tej sytuacji to można mówić o cudzie, nasi znajomi walczyli 8 lat i nic nie pomogło musieli zaadoptować dziecko, mają prześliczna dziewczynkę, jest najśliczniejszą dziewczynką jaka w życiu widziałam i tak radosną że aż się serce raduje. A Wam szczerze gratuluję bo w pewnym sensie wiem co to znaczy, przezywaliśmy wspólnie ze znajomymi i wiemy co czuli.

reklama
Kochane powiedzcie mi o tych małych szamponach i żelów pod prysznic z rossmanna ile one kosztują? bo właśnie zdałam sobie sprawę z tego że przecież mój kuzyn za tydzień do mnie z PL przyjedzie to mógłby mi coś takiego kupić... bo tutaj nie mogę znaleźć w małych buteleczkach :) aaa i jakby można było to zdjęcia tych produktów poproszę to mu prześlę :) z góry bardzo dziękuję :*

Do góry