reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Co do wózka to my kupujemy w grudniu jedo fyn 4ds. Sprawdziliśmy go kilka razy w sklepie, dobra amortyzacja i wydaje się łatwo prowadzić, do tego ma przekładaną ramę w spacerówce.
Wózek espiro gtx mają znajomi i też bardzo dobrze się prowadził jedynym dla nas minusem w porównaniu z jedo było to że gondola jest nisko trzeba się bardziej schylać i jest dużo mniejsza. A jak się okazało nasz maluszek rośnie jak na drożdżach to głeboka gondola na zimę może się dłużej sprawdzi:happy:

reklama
A skoro o próbkach mowa, to wczoraj jak byłam u rodziców to odebrałam paczuszkę z Lovela.A w środku próbka płynu do prania do białego, białe niedrapki i śliczna czapeczka taka co można po kąpieli założyć, z ich logo.Ale się ucieszyłam:-D.Później jak będziecie chciały to zdjęcie wrzucę

Anisia ja dostałam dawno te próbki, ale znacznie mniejsze, buu :(
Niki Też mam z loveli niedrapki i czapeczkę, to moja sister zamawiała, ale kompletnie nie wiemy od kogo to:D Bo mówi, że w lovelli nic nie zamawiała:D

Witam się :).

Ja z loveli dostałam, ale przy pierwszej ciąży, teraz nie zamawiałam, a z jj dostałam już dawno, ale mam wrażenie, że z leksza okradzoną, bo pudełeczko takiej wielkości jak Anisia dostała ale w środku tylko jedna buteleczka, koperta uszkodzona (rozerwana) i wsadzona do foliowej torebki...

dziewuszki a jak zamowic probke z JJ bo przy rejestracji nie podaje sie danych adresowych ni nic... ??

no tak ślepota sie juz dopatrzyła :) hehe

Ostatnia edycja:
Ja z JJ juz dostałam i coś czeka na mnie na poczcie i musze sie ruszyc i isc tam po to cos.

Wózek w domu! Troszkę go muszę przeprać. Ładny, zadbany. Na razie złożony w piwnicy bo nie mam miejsca innego na niego.

reklama
ja dostałam już próbki z j&j czekałam około 2 tygodni i około 3 na te z bebikonu (tak to się nazywa?:p)

z Loveli niestety już prezentów nie mają...;/;/

Chapicha...zgłoś reklamację na poczcie, bo okradli Ci przesyłkę...;/

a myśmy dzisiaj byli na zakupach i kupiłam wannę, prześcieradełka, kocyk, pieluszki, chusteczki, patyczki do uszu, grzebyczek, smoczek, nożyczki do paznokci, te duże waciki kidus z cleanica, wkładki laktacyjne, niedrapki, podkład pod łóżeczko z motherhood (mega jest!!), czapeczkę i jeszcze paczkę chusteczek:D mamy jeszcze do odebrania materacyk, bo dziś mieli inwentaryzację...;/;/ resztę zamówię w aptece, wskoczę do rossmana po kosmetyki dla siebie i dzidzi, kupię staniki piżamy, szlafrok i kapcie i w zasadzie jestem gotowa do przyjścia Hanki:D

dziewczyny? jaka sól do pielęgnacji noska??

Ostatnia edycja:
Do góry