reklama
Ja zamowilam na allegro taki biustonosz BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BEZSZWOWY DALAJA 3kol 80H (2015390238) - Aukcje internetowe Allegro ja dotrz juz do mnie to zdam relacje czy warto.
taaaa tylko szkoda, że miseczki kończą się na E .... beretów do karmienia w h&m nie ma :-(Dziewczyny po raz kolejny polecam staniki z H&M jak dla mnie są super a cena ok 60 zł.
Ja na razie mam jeden stanik, właśnie taki z H&M, no nawet nie wygląda źle, ale na przymierzać się musiałam.
Po narodzinach malucha, jak mi się pokarm unormuję to udam się do gorseciarki i fundnę sobie takie dla matki karmiącej, ale dobrze dopasowane, bo teraz to tak na oko przymierzałam, niby zgodnie z zasadami dobierając, no ale co oko fachowca to oko fachowca.
Alka, Conpol ma takie znacznej wielkości staniki, ale słyszałam, że po kilku praniach robią sie z nich szmatki, ale na początek wystarczy. Później zachęcam do udania się profesjonalistki w celu dobrania stanika. Może się okazać, że wcale nie masz takiego rozmiaru jak myślisz, no a o piersi trzeba dbać, a dobrze dobrany stanik = jędrne piersi.
Po narodzinach malucha, jak mi się pokarm unormuję to udam się do gorseciarki i fundnę sobie takie dla matki karmiącej, ale dobrze dopasowane, bo teraz to tak na oko przymierzałam, niby zgodnie z zasadami dobierając, no ale co oko fachowca to oko fachowca.
Alka, Conpol ma takie znacznej wielkości staniki, ale słyszałam, że po kilku praniach robią sie z nich szmatki, ale na początek wystarczy. Później zachęcam do udania się profesjonalistki w celu dobrania stanika. Może się okazać, że wcale nie masz takiego rozmiaru jak myślisz, no a o piersi trzeba dbać, a dobrze dobrany stanik = jędrne piersi.
No ja kiedyś nosiłam 80 C, a teraz, po wizycie u gorseciarki mam 70 E Oczywiście w stanie nieciążowym
No ale co prawda to prawda, jak pójdziesz do takiego sieciowego sklepu to w sumie numeracja miseczek, jak dobrze pójdzie kończy się na D... echhh,
No Alka, ale mąż się cieszy takie skarby
No ale co prawda to prawda, jak pójdziesz do takiego sieciowego sklepu to w sumie numeracja miseczek, jak dobrze pójdzie kończy się na D... echhh,
No Alka, ale mąż się cieszy takie skarby
krupka
Entuzjast(k)a
No i dotarl do mnie biustonosz. Ja jestem bardzo zadowolona, ma fiszbiny ładnie leży mimo że miseczka H
Podoba mi się ten stanik, tylko mam kłopot z miseczką - myslisz, ze trzeba wziać większa niz normalnie? Ja w tej chwili np z triumpha mam miseczkę D, a z tych co polecasz wg podanych wymiarów, musialabym mieć chyba H Czy to mozliwe, czy raczej się tym nie sugerować?
reklama