reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
Malutkans - piekny X-lander :-) chcieliśmy właśnie taki kolorek ale poprzestało na innym.
Wpadnij kiedyś do ZG to się po lansujemy, a co! ;-)

Dziewczyny po raz kolejny polecam staniki z H&M jak dla mnie są super a cena ok 60 zł.

Ja na razie mam jeden stanik, właśnie taki z H&M, no nawet nie wygląda źle, ale na przymierzać się musiałam.
Po narodzinach malucha, jak mi się pokarm unormuję to udam się do gorseciarki i fundnę sobie takie dla matki karmiącej, ale dobrze dopasowane, bo teraz to tak na oko przymierzałam, niby zgodnie z zasadami dobierając, no ale co oko fachowca to oko fachowca.

Alka, Conpol ma takie znacznej wielkości staniki, ale słyszałam, że po kilku praniach robią sie z nich szmatki, ale na początek wystarczy. Później zachęcam do udania się profesjonalistki w celu dobrania stanika. Może się okazać, że wcale nie masz takiego rozmiaru jak myślisz, no a o piersi trzeba dbać, a dobrze dobrany stanik = jędrne piersi.

Megi wiem wiem :) ale dziękuję - niestety mam wielkie balony,a w ciąży to już w ogóle... byłam u brafiterki i jakby nie patrzeć 85G jak nic - kupiłam stanik z alles

No ja kiedyś nosiłam 80 C, a teraz, po wizycie u gorseciarki mam 70 E :) Oczywiście w stanie nieciążowym
No ale co prawda to prawda, jak pójdziesz do takiego sieciowego sklepu to w sumie numeracja miseczek, jak dobrze pójdzie kończy się na D... echhh,
No Alka, ale mąż się cieszy :) takie skarby

No i dotarl do mnie biustonosz. Ja jestem bardzo zadowolona, ma fiszbiny ładnie leży mimo że miseczka H :szok:

Podoba mi się ten stanik, tylko mam kłopot z miseczką - myslisz, ze trzeba wziać większa niz normalnie? Ja w tej chwili np z triumpha mam miseczkę D, a z tych co polecasz wg podanych wymiarów, musialabym mieć chyba H :szok: Czy to mozliwe, czy raczej się tym nie sugerować?

reklama
Ja bym z wielką ochotą skorzystała z pomocy kogoś kto zna się na stanikach za każde pieniądze :) Bo mam dość noszenia tych nie do końca dopasowanych ;) Muszę poszukać w okolicy kogoś takiego ;)

Do góry