reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
Malutkans - piekny X-lander :-) chcieliśmy właśnie taki kolorek ale poprzestało na innym.
Wpadnij kiedyś do ZG to się po lansujemy, a co! ;-)

Dziewczyny po raz kolejny polecam staniki z H&M jak dla mnie są super a cena ok 60 zł.

Ja na razie mam jeden stanik, właśnie taki z H&M, no nawet nie wygląda źle, ale na przymierzać się musiałam.
Po narodzinach malucha, jak mi się pokarm unormuję to udam się do gorseciarki i fundnę sobie takie dla matki karmiącej, ale dobrze dopasowane, bo teraz to tak na oko przymierzałam, niby zgodnie z zasadami dobierając, no ale co oko fachowca to oko fachowca.

Alka, Conpol ma takie znacznej wielkości staniki, ale słyszałam, że po kilku praniach robią sie z nich szmatki, ale na początek wystarczy. Później zachęcam do udania się profesjonalistki w celu dobrania stanika. Może się okazać, że wcale nie masz takiego rozmiaru jak myślisz, no a o piersi trzeba dbać, a dobrze dobrany stanik = jędrne piersi.

Megi wiem wiem :) ale dziękuję - niestety mam wielkie balony,a w ciąży to już w ogóle... byłam u brafiterki i jakby nie patrzeć 85G jak nic - kupiłam stanik z alles

No ja kiedyś nosiłam 80 C, a teraz, po wizycie u gorseciarki mam 70 E :) Oczywiście w stanie nieciążowym
No ale co prawda to prawda, jak pójdziesz do takiego sieciowego sklepu to w sumie numeracja miseczek, jak dobrze pójdzie kończy się na D... echhh,
No Alka, ale mąż się cieszy :) takie skarby

No i dotarl do mnie biustonosz. Ja jestem bardzo zadowolona, ma fiszbiny ładnie leży mimo że miseczka H :szok:

Podoba mi się ten stanik, tylko mam kłopot z miseczką - myslisz, ze trzeba wziać większa niz normalnie? Ja w tej chwili np z triumpha mam miseczkę D, a z tych co polecasz wg podanych wymiarów, musialabym mieć chyba H :szok: Czy to mozliwe, czy raczej się tym nie sugerować?

reklama
Ja bym z wielką ochotą skorzystała z pomocy kogoś kto zna się na stanikach za każde pieniądze :) Bo mam dość noszenia tych nie do końca dopasowanych ;) Muszę poszukać w okolicy kogoś takiego ;)

Do góry