reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
ooo! ;) ja zaraz sprawdzę w internecie, a jak tam nic nie dostanę to popytam w sklepach ;) znając życie u mnie w mieście nie będzie ale pewnie już w Olsztynie tak - to zostanie mi odwiedzić Olsztyn ;)

Podoba mi się ten stanik, tylko mam kłopot z miseczką - myslisz, ze trzeba wziać większa niz normalnie? Ja w tej chwili np z triumpha mam miseczkę D, a z tych co polecasz wg podanych wymiarów, musialabym mieć chyba H :szok: Czy to mozliwe, czy raczej się tym nie sugerować?

Ja po prostu dokładnie się wymierzyłam i kupiłam wg zamieszczonej tam tabelki. Tylko wybrałam troszkę mniejszy obwód pod biustem bo wg tego co ja zmierzyłam to powinnam wybrać 85 ale wyszłam z założenia że biustonosz zawsze sie troszkę rozciągnie a poza tym sa jeszcze dwa rzędy haftek do poszerzenia obwodu. A miseczkę wybrałam wg tego co wymierzyłam sobie w biuście i wyszło H, leży idealnie i zapięcie mam na plecach a nie na szyi :-)

u Nas w zielonej jest taki sklep z bielizną, piżamkami itp. że staniki szyją na miarę, jest jedna pani która potrafi doradzić w doborze odpowiedniego biustonosza, fakt ceny nie są małe bo ja za swój zapłaciłam 140 zł ale za to jest extra dopasowany tzn był przed ciążą ;-) później już w H&M kupowałam bo mam właśnie miseczkę E (i na tym kończy się u nich numeracja).

a mnie teściowa zabrała na zakupy i mamy:

fotelik samochodowy
łóżeczko turystyczne z przewijakiem
specjalny śmietnik na pieluszki
dwa staniki do karmienia z alles mama czy jakoś tak:) takie bardzo ładne:)

i chciała jeszcze kupić koszulkę nocną też z tego alles mama, ale jakieś ciasne pod biustem były i w końcu nie wzięłam:) wszystko piękne i cacy:D

reklama
Do góry