reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
ooo! ;) ja zaraz sprawdzę w internecie, a jak tam nic nie dostanę to popytam w sklepach ;) znając życie u mnie w mieście nie będzie ale pewnie już w Olsztynie tak - to zostanie mi odwiedzić Olsztyn ;)

Podoba mi się ten stanik, tylko mam kłopot z miseczką - myslisz, ze trzeba wziać większa niz normalnie? Ja w tej chwili np z triumpha mam miseczkę D, a z tych co polecasz wg podanych wymiarów, musialabym mieć chyba H :szok: Czy to mozliwe, czy raczej się tym nie sugerować?

Ja po prostu dokładnie się wymierzyłam i kupiłam wg zamieszczonej tam tabelki. Tylko wybrałam troszkę mniejszy obwód pod biustem bo wg tego co ja zmierzyłam to powinnam wybrać 85 ale wyszłam z założenia że biustonosz zawsze sie troszkę rozciągnie a poza tym sa jeszcze dwa rzędy haftek do poszerzenia obwodu. A miseczkę wybrałam wg tego co wymierzyłam sobie w biuście i wyszło H, leży idealnie i zapięcie mam na plecach a nie na szyi :-)

u Nas w zielonej jest taki sklep z bielizną, piżamkami itp. że staniki szyją na miarę, jest jedna pani która potrafi doradzić w doborze odpowiedniego biustonosza, fakt ceny nie są małe bo ja za swój zapłaciłam 140 zł ale za to jest extra dopasowany tzn był przed ciążą ;-) później już w H&M kupowałam bo mam właśnie miseczkę E (i na tym kończy się u nich numeracja).

a mnie teściowa zabrała na zakupy i mamy:

fotelik samochodowy
łóżeczko turystyczne z przewijakiem
specjalny śmietnik na pieluszki
dwa staniki do karmienia z alles mama czy jakoś tak:) takie bardzo ładne:)

i chciała jeszcze kupić koszulkę nocną też z tego alles mama, ale jakieś ciasne pod biustem były i w końcu nie wzięłam:) wszystko piękne i cacy:D

reklama
Do góry