Mami jak slicznie masz juz wszystko ulozone
u mnie tez ciuszki w kosteczkach ale narazie na mojej polce bo dopiero dzisiaj z mężem zamowilismy komode dla maluszka. Juz zaczynam sie stresowac, bo musimy jeszcze pokoj pomalowac, biurko, toaletkę i szafke wiszaca z pokoju wywalic, a termin sie zbliza wielkimi krokami.Kupilismy Kubciowi kombinezonik, wczesniej dostalam czapeczke zimowa od Tesciowej i tak ladnie to razem wyglada. jak bede miala chwilke to porobie zdjecia i zalącze
łózeczko tez juz mamy takie z KLUPŚ-a z zyrafka. Do tego posciel w krowki z baldachimem
wszystko jednak popakowane bo najpierw czeka nas ten remont, a jeszcze nie mamy kupionych farb do ścian. W ogole to wydaje mi sie, ze mam za malo ciuszkow dla Syneczka. Duzo podostawalam takich spiochow i bodow "po domu", mam jednak zdecydowany deficyt kompletow typu dresik czy bluza i spodnie, czy sweterek i spodnie. No i tylko 3 pary skarpetek
P z Kosmetykow mam mydelko z babydream do kapania, choc kuzynka polecala oliwkę oilatum do kapania, mam tez kremik z babydream na chlodne dni. Przedwczoraj kupilam chusteczki nawilzające pampers sensitive, a pieluchy mam od kuzynki pampers newborn. Do pupki mam zamiar zakupić bephanten bo jak widze wiekszosc z was to poleca
ah... jestem bardzo podekscytowana
aha i 3 listopada zamowilam sobie tez dwie koszule nocne takie do karmienia na allegro, wciaz czekam na przesylke
Zaraz sie biore za torbe do szpitala do pakowania. Dla mnie do szpitala (procz koszul na ktore czekam) nie mam juz tylko kapciochow i masci do brodawek. Dla maluszka kremu do pupki, soli do noska i preparatu do pępuszka. Ajajaj juz sie nie moge doczekac kiedy ukocham mojego Bączusia