Anastazzja
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny bo ja boję się, że jak uderzę do hurtowni, a tam będzie 150 rodzajów wszystkiego to oczopląsu dostanę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, myślę że i tak będziesz miała mętlik, bo każda z Nas inne rzeczy polecała. Dla mnie każdy z tych produktów to coś nowego, co mi zostało polecone przez inna mamę.Ale najlepiej chyba przetestować to na sobie lub niestety pewne rzeczy, na dzidzi-jak pieluszki, smoczki,butelki.Inaczej nie trafimy na ideał w naszym odczuciu.dzięki dziewczyny bo ja boję się, że jak uderzę do hurtowni, a tam będzie 150 rodzajów wszystkiego to oczopląsu dostanę
dziewczyny ja zabieram się za kompletowanie wyprawki i....
ja jakieś typy mam, ale ogólnie jestem zielona w temacie...i jak pojadę do hurtowni to wiem, że będę przerażona ilością rzeczy..więc może mi coś doradzicie
- jaki smoczek uspokajacz wybieracie?
- jaką butelkę (na awaryjne sytuacje)?
- jakie pampersy?
- jakie wkładki laktacyjne?
- jaki krem na odparzenia?
- jaki krem chroniący przed zimnem?
- jaka maść na sutki?
- kupujecie osłonki na sutki?
- jaką szczoteczkę do włosów?
- jakie chusteczki nawilżane?
- jakie majtki siatkowe?
- jakie podkłady do przewijania?
dziewczyny ja zabieram się za kompletowanie wyprawki i....
ja jakieś typy mam, ale ogólnie jestem zielona w temacie...i jak pojadę do hurtowni to wiem, że będę przerażona ilością rzeczy..więc może mi coś doradzicie
- jaki smoczek uspokajacz wybieracie?
- jaką butelkę (na awaryjne sytuacje)?
- jakie pampersy?
- jakie wkładki laktacyjne?
- jaki krem na odparzenia?
- jaki krem chroniący przed zimnem?
- jaka maść na sutki?
- kupujecie osłonki na sutki?
- jaką szczoteczkę do włosów?
- jakie chusteczki nawilżane?
- jakie majtki siatkowe?
- jakie podkłady do przewijania?