reklama
Asteria
Wdrożona(y)
Pampersy new baby przy wojtaszku schodzilo Bardzo duzo!!!! nie wyrabialismy oby mlodej przypasowaly
Kasia_ZG
Fanka BB :)
myślę że na początku lepiej jest kupić porządne pieluszki, a później można testować :-) moja koleżanka która testowała przez długi czas pieluszki powiedział że ona ma takie typy:
miejsce pierwsze - PAMPERS
miejsce drugie - BABYDREAM Z ROSSMANNA
trzecie miejsce - DADA Z BIEDRONKI
Testy były przeprowadzane na rocznej dziewczynce i ostało się na pieluszkach z Rosmanna, My na początku kupimy Pampers New baby a później zobaczymy :-)
A jakie macie typy co do:
chusteczek nawilżanych, płynów do kąpieli, oliwek, zasypek ???
miejsce pierwsze - PAMPERS
miejsce drugie - BABYDREAM Z ROSSMANNA
trzecie miejsce - DADA Z BIEDRONKI
Testy były przeprowadzane na rocznej dziewczynce i ostało się na pieluszkach z Rosmanna, My na początku kupimy Pampers New baby a później zobaczymy :-)
A jakie macie typy co do:
chusteczek nawilżanych, płynów do kąpieli, oliwek, zasypek ???
A co myslicie o tych butelkach? Butelka 260ml+ smoczek Tommee Tippee 0%BPA rózowa (1861748251) - Aukcje internetowe Allegro
Anastazzja
a huggiesy new born??? ktoś je używał może?
tiramisu1976
a huggiesy new born??? ktoś je używał może?
mój przesikiwał a potem dostał uczulenia i używaliśmy pampersów oryginalnych a potem dady z biedronki
tiramisu1976
Melisa87 Ja nie stosowałam ale Kasia _ZG kupiła takie, to może ona cosik wie...
bo napisała:
Co do buteleczki to ja kupiłam taki zestaw:
Zestaw Antykolkowy do karmienia butelką | Karmienie | Karmienie butelką | Butelki | MamaBebe.pl[/QUOTE]
bo napisała:
Co do buteleczki to ja kupiłam taki zestaw:
Zestaw Antykolkowy do karmienia butelką | Karmienie | Karmienie butelką | Butelki | MamaBebe.pl[/QUOTE]
Ostatnia edycja:
lajtway
Huggies to jak dla mnie jedne ze słabszych pieluch i często odparzaja. Przy Lidce używałam Pampers tych niebieskich, tych białych premium care- rewelacja jak ktoś może sobie pozwolić na takie wydatki!, Dada- bardzo przyzwoite, te z rossmana i Lidla- tez bardzo fajne, jakościowo takie jak Dada
Anastazzja
hmmm....w takim razie dobrze, że mi mówicie bo huggisów mało co nie kupiłam ostatnio
reklama