Dorotka_23
Fanka BB :)
Ja przed porodem kupiłam sobie zestaw aventu - laktator + 2 butelki, ale w szpitalu dostała taką Butelka LOVI - 150ML 21/521- smoczek dynamiczny (1856247308) - Aukcje internetowe Allegro. Też zmusza do aktywnego ssania. Bardzo mi odpowiadała. Ponieważ pół roku karmiłam piersią to butelki służyły tylko do podawania Pentaxu na ból brzuszka i ewentualnie jak chciałam gdzieś wyjść i mężuś musiał karmić malucha. Potem dokupiłam większą lovi i teraz też będę takiej używać.
Wadą jest to że plastik się zużywa z drugiej strony bałabym się dać dziecku do łapki szklaną...
A przed pierwszymi urodzinami oduczyłam Misia jedzenia z butli i dojadania w nocy. Jak miał rok i 3 m-ce pił już z kubeczka - normalnego, nie jakiegoś niekapka. A na spacery zabierałam bidon.
Wadą jest to że plastik się zużywa z drugiej strony bałabym się dać dziecku do łapki szklaną...
A przed pierwszymi urodzinami oduczyłam Misia jedzenia z butli i dojadania w nocy. Jak miał rok i 3 m-ce pił już z kubeczka - normalnego, nie jakiegoś niekapka. A na spacery zabierałam bidon.