reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

dorotka mi tez weszli na ambicje ze maly pokrzywdzony ze wszystko po Marcelku :) ale kupiłam mu tylko na wyjście nowe ciuszki. moze jeszcze coś znajdę co mnie powali na kolanka to tez kupie :)

co do wozkow nie poradze bo tego grander nie widzialam na zywo. w x lander nie podoba mi sie tylko ze te oparcie w spacerówce na najwyższej pozycji i tak jest takie pol leżącej. i te dzieciaczki wiecznie sie dźwigają na raczkach by usiąść na prosto.
ale waga wózka bardzo ważna. bo nawet jeśli po schodach wnosić go nie będziesz to będą miejsca sytuacje ze będziesz musiała go dźwignąć.
no i jak dla mnie to wymiary po złożeniu wózka. my mamy combi samochód ale przy naszym trybie życia wszelakie duże wózki odpadają. bo ja muszę w naszego bumbuma zmieścić pol dorobku życia :)

reklama
bakalia-bardzo ładny i tani :)

laski , czy tylko ja nic jeszcze nie kupiłam? mi sie wydaje, że mam sporo czasu... a jesli chodzi o staniki do karmienia to podobno powinno sie kupic w 9 miesiacu ciazy i jeszcze wziac pod uwage , ze po porodzie biust bedzie 25% wiekszy...

Ewelina ja też chcę kupić tako captiva czerwono-szary! piękny wózek na zdjęciach! bo niestety nie mogę go zobaczyć na żywo :-( powiedz mi różni się mocno wagą od innych wózków? ciężki on jest?

Bakalia śliczniutki wózek! :-)

Ja też jeszcze nic nie mam :) sama uważam, że do stycznia dużo czasu. Ale obiecuje sobie, że już za tydzień zacznę małe zakupki.

reklama

a jesli chodzi o staniki do karmienia to podobno powinno sie kupic w 9 miesiacu ciazy i jeszcze wziac pod uwage , ze po porodzie biust bedzie 25% wiekszy...

Zgadza się! Ja kupiłam bo mam doświadczenie z poprzedniej ciąży i wiem co się ze mną działo.
Normalnie mam 75B. Ale i wtedy i teraz "urosłam" pod biustem do 82 - beztłuszczowo, tylko mi się żebra odkształcają i bolą. A same miseczki niewiele się zmieniły, no chyba że tuż przed karmieniem - byle materiał był elastyczny a te ciążowe staniki takie właśnie są. Na szczęście po 6 m-cach wróciłam do 75. To C mogłoby zostać, no ale trudno też wróciło do B :-)

Do góry