reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Karolcia dla mnie rogal to mistrzostwo świata.... Jak go zakupiłam zaczęłam się wysypiać, bo wcześniej miałam problem... Ja jestem z tych co całe życie spali na brzuchu więc ciężko mi było się przestawic

reklama
a wiecie ze z Nikosiem to mi sie kiepsko spalo i załowałam ze nie kupilam tego rogala
a teraz rewelka nie potrzebuje go...a na końcówkę zaopatrzę się w dodatkową kolderkę miedzy nogi :)

ja w nast tyg jadę kupić laktator juz wybralam modelik biorę medelę SWING
:tak: i leżaczek fisher price króliczek...muszę się przed grudniem wyrobić bo potem inne wydatki beda...

Moja mama wjechała mi na ambicję mówiąc, że ten dzidziuś to będzie taki bidulek bo wszystko ma po starszym bracie. To ja pognałam do sklepu i kupiłam bodziaka na 56 takiego rozpinanego od góry do dołu i welurowego pajacyka też na 56. Będzie na wyjście ze szpitala.

Moja mama wjechała mi na ambicję mówiąc, że ten dzidziuś to będzie taki bidulek bo wszystko ma po starszym bracie. To ja pognałam do sklepu i kupiłam bodziaka na 56 takiego rozpinanego od góry do dołu i welurowego pajacyka też na 56. Będzie na wyjście ze szpitala.

I ma Mama racje, Maluszek bedzie sie cieszyl z takich nowych ubranek ;-) Moze pokazesz fotke?

mam taki komplecik "kajtek " ochraniacz, prześcieradło
PRZEŚCIERADEŁKA WE WZORACH POSCIELI 120X60 cm (1849763884) - Aukcje internetowe Allegro
a tu baldachim- też kajtek
~BALDACHIM Z KOKARDĄ OD -NADIA NOWE WZORY!!! (1849763768) - Aukcje internetowe Allegro
i jeden śpiworek taki jak na tym zdjęciu gdzie baldachim
a drugi becik http://allegro.pl/sliczne-rozki-rozek-nadia-wyprzedaz-i1843686957.html myszki na serku

Melisa87 jak się Tobie podobają baldachimy to kup, ja widzę kilka zalet baldachimu i zdania nie zmienię;-)a wada, że się kurzy to dla mnie nie problem i tak bede inne elementy prala to wypiorę baldachim. Tym bardziej, ze dla dziewczynek są takie bajkowe, różowe:-)

Ostatnia edycja:
no to i my byliśmy dziś na większych zakupach i mamy:
taką pościel
ea6fa22bb0003f065639bb74a223f7cb.jpg
materac gryka-kokos
poduszkę klin
kołdrę + poduszkę płaską
2 prześcieradła
podkład nieprzemakalny pod prześcieradło
2 pary rajstop i półśpiochy :)
i jestem happy :)))))))))

reklama