reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
a wiecie ze z Nikosiem to mi sie kiepsko spalo i załowałam ze nie kupilam tego rogala
a teraz rewelka nie potrzebuje go...a na końcówkę zaopatrzę się w dodatkową kolderkę miedzy nogi
ja w nast tyg jadę kupić laktator juz wybralam modelik biorę medelę SWING
i leżaczek fisher price króliczek...muszę się przed grudniem wyrobić bo potem inne wydatki beda...
a teraz rewelka nie potrzebuje go...a na końcówkę zaopatrzę się w dodatkową kolderkę miedzy nogi
ja w nast tyg jadę kupić laktator juz wybralam modelik biorę medelę SWING
i leżaczek fisher price króliczek...muszę się przed grudniem wyrobić bo potem inne wydatki beda...
marys16
Fanka BB :)
a ten kocyk super! przez chwile przeszla mnie mys by taki kupic ale nie nie ja mam stanowczo za duzo i tak rzeczy.
ewelina26k
ja mam poduszkę rogal- swietna jest
a dziś dotarł do mnie baldachim, ochraniacz na łożeczko i 2 beciki:-)
A mozesz wstawic fotke, albo link - to bysmy poogladaly :-) Bo ja sama nie wiem jakie kupic :-)ja mam poduszkę rogal- swietna jest
Dorotka_23
Moja mama wjechała mi na ambicję mówiąc, że ten dzidziuś to będzie taki bidulek bo wszystko ma po starszym bracie. To ja pognałam do sklepu i kupiłam bodziaka na 56 takiego rozpinanego od góry do dołu i welurowego pajacyka też na 56. Będzie na wyjście ze szpitala.
Moja mama wjechała mi na ambicję mówiąc, że ten dzidziuś to będzie taki bidulek bo wszystko ma po starszym bracie. To ja pognałam do sklepu i kupiłam bodziaka na 56 takiego rozpinanego od góry do dołu i welurowego pajacyka też na 56. Będzie na wyjście ze szpitala.
I ma Mama racje, Maluszek bedzie sie cieszyl z takich nowych ubranek ;-) Moze pokazesz fotke?
ewelina26k
mam taki komplecik "kajtek " ochraniacz, prześcieradło
PRZEŚCIERADEŁKA WE WZORACH POSCIELI 120X60 cm (1849763884) - Aukcje internetowe Allegro
a tu baldachim- też kajtek
~BALDACHIM Z KOKARDĄ OD -NADIA NOWE WZORY!!! (1849763768) - Aukcje internetowe Allegro
i jeden śpiworek taki jak na tym zdjęciu gdzie baldachim
a drugi becik http://allegro.pl/sliczne-rozki-rozek-nadia-wyprzedaz-i1843686957.html myszki na serku
Melisa87 jak się Tobie podobają baldachimy to kup, ja widzę kilka zalet baldachimu i zdania nie zmienię;-)a wada, że się kurzy to dla mnie nie problem i tak bede inne elementy prala to wypiorę baldachim. Tym bardziej, ze dla dziewczynek są takie bajkowe, różowe:-)
PRZEŚCIERADEŁKA WE WZORACH POSCIELI 120X60 cm (1849763884) - Aukcje internetowe Allegro
a tu baldachim- też kajtek
~BALDACHIM Z KOKARDĄ OD -NADIA NOWE WZORY!!! (1849763768) - Aukcje internetowe Allegro
i jeden śpiworek taki jak na tym zdjęciu gdzie baldachim
a drugi becik http://allegro.pl/sliczne-rozki-rozek-nadia-wyprzedaz-i1843686957.html myszki na serku
Melisa87 jak się Tobie podobają baldachimy to kup, ja widzę kilka zalet baldachimu i zdania nie zmienię;-)a wada, że się kurzy to dla mnie nie problem i tak bede inne elementy prala to wypiorę baldachim. Tym bardziej, ze dla dziewczynek są takie bajkowe, różowe:-)
Ostatnia edycja:
reklama
ewelina26k
do mnie jeszcze dotarła dziś poduszka klin
2 pary rajstopek
2 ręczniki
jak ja uwielbiam te wszystkie cudeńka dla mojego Synka
2 pary rajstopek
2 ręczniki
jak ja uwielbiam te wszystkie cudeńka dla mojego Synka