reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Ostatnia edycja:
reklama
vileyka śliczny ten kocyk ;)

my kupiliśmy ostatnio wózek 3w1, nie taki jak oglądaliśmy cały czas - wyszło to trochę spontanicznie ale wózeczek jest w pięknej czerwieni z miłą owieczka jako nadruk na foteliku, i daszku od spacerówki i gondolki ;)

albo chociaż model:D ja chyba kupię jednak x-landera...kurde...ciągle nie wiem czy kupić grander czy x-lander:D decyzje zmieniam szybciej niż prędkość światła:D
http://bejbi.eu/sklep/images/imagecache/X-A - Carbon - gon + spac - 564.jpg
lub
WÓZKI DLA DZIECI WIELOFUNKCYJNE - GRANDER - Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...

niezależnie jakie wybiorę o kolor będzie czarny:) oba są w podobnej cenie x-lander w promocji 1400 zł, grander tutek 1340 zł u mnie w sklepie. co o nich sądzicie???/

Anastazja fajny ten Tutek- moja koleżanka niedawno go kupiła. A co do koloru jesteś pewna czarnego? w m jak mama jak był art. o wózkach odradzali taki, że na lato w tym kolorze się nie nadaje
a ja już co do wózków zdania od jakiegoś czasu nie zmieniam i będzie tako captiva, tylko fotelik maxi cosi do niego dokupię

Ostatnia edycja:
Ja dziś z rana pognałam do Lidla kupiłam śpiworek żółciutki który naprawdę polecam super materiał i dwa 3-paki bodziaków z długim rękawem 100% bawełny. Body wziełam te w kolorkach biały/róż w dwóch rozmiarach 74/80 i 98/104. Mniejszych nie brałam bo małych ciuszków mam aż nadto a tych większych malutko. Jakość super i wychodzi 8,33 zł za szt. Generalnie polecam.

reklama
Do góry