reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Tez mamy ten kocyk azurowy jest fajny:)

ja baldachim lubilam i kurzu jakos nie zauwazylam:) ja mialam baldachim tylem do okna wiec nie razilo maluszkowi swiatlo w oczko a rolet nie spuczalam bo wtedy dziecko traci swiadomosc czy jest dzien czy noc na poczatku...

reklama
Pati, Melisa, w Polsce mozna wlasnie na allegro/ mothercare kupic takie kocyki, sa na bank takie same jak u mnie /u mnie w roznych sklepach azur jest roznej wielkosci/ u mnie cena jest ok miedzy 25 a 50 pln.

kocyk jest w zasadzie moim faworytem, bo jest przewiewny, na poczatku dostalam go w szpitalu, robilam z niego rozka, przykrywalam nim mala /chyba jedyne, z czego czasem nie ucieka/, zima kladlam na bude wozka, latem chronil od slonca. Teraz mala go uzywa do robienia z siebie niewidzialnego ducha;-)

Podoba mi się ten kocyk bawełniany ażurowy. I chyba ten wełniany kupię bo potrzebny mi będzie ciepły.
Pod kołdrą mój synek nigdy nie spał, bo się w nią zaplątywał i nie mógł się ruszyć, budził się. Co innego koc - z tym dawał sobie radę.
Baldachimu nie miałam ze względu na kurz i teraz też nie kupuję.
Pościel przynajmniej raz na jakiś czas piorę w 60 stopniach. Kolory z czasem się spierają, trzeba kupić nowe.
Mami niezła kolekcja. Ten pajacyk jeśli jest welurowy to chyba nie najlepszy do spania. Jeśli w domu jest zimno, wolałabym założyć 2 cienkie, ale bawełniane bluzeczki.

Kocyk napewno zrobi furore mi zresztą też się bardzo i podoba i chyba go zakupię. Jeśli chodzi o baldachim bardzo mi się podobają tym bardziej dla dziewczynki ale zdałam sobie sprawę że będzie to kompletnie zbędna rzecz. To samo usłyszałam od koleżanki która ma już 6 miesięcznego synka. Kupiła bo są poprostu słodkie ale kompletnie nie funkcyjny a wręcz zaczął jej przeszkadzać.
Dziewczynki a co powiedzie o tym: Poduszka dla kobiet w ciąży i do karmienia ROGAL (1848679442) - Aukcje internetowe Allegro

baldachim, nie wiem, nie kupilam celowo, bo zadna znajoma co miala go nie uzywala, zreszta ja mialam kolyske, wiec nawet ciezko byloby zamontowac

Karolcia
, rogale podobno sa bardzo przydatne i w ciazy i po niej

Kocyk napewno zrobi furore mi zresztą też się bardzo i podoba i chyba go zakupię. Jeśli chodzi o baldachim bardzo mi się podobają tym bardziej dla dziewczynki ale zdałam sobie sprawę że będzie to kompletnie zbędna rzecz. To samo usłyszałam od koleżanki która ma już 6 miesięcznego synka. Kupiła bo są poprostu słodkie ale kompletnie nie funkcyjny a wręcz zaczął jej przeszkadzać.
Dziewczynki a co powiedzie o tym: Poduszka dla kobiet w ciąży i do karmienia ROGAL (1848679442) - Aukcje internetowe Allegro

poduszka rewelka polecam bo używam już po raz drugi:)

Livastrid własnie słyszałam to samo o rogalach. Co prawda nie są najtańsze bo wszędzie kosztują ok. 100 zł no na allegro ciut taniej i troszkę szkoda mi było kasiorki przy i tak dużych wydatkach, ale mąż się uparł że ma mi być wygodnie i karze mi zamówić.

reklama
Livastrid własnie słyszałam to samo o rogalach. Co prawda nie są najtańsze bo wszędzie kosztują ok. 100 zł no na allegro ciut taniej i troszkę szkoda mi było kasiorki przy i tak dużych wydatkach, ale mąż się uparł że ma mi być wygodnie i karze mi zamówić.

polecam będziesz zadowolona a potem przyda się na siedzisko- podparcie dla maluszka...

Do góry