reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

A co myslicie o takich zestawach?
Tam mozna sobie dokupic spiworek w tym kolorze, przewijak itd. :-)
# 17el - LOZECZKO SZUFLADA MATERAC POSCIEL SERCA (1833253512) - Aukcje internetowe Allegro
Kochana uważaj na te zestawy i w ogóle na pościele z allegro...
Ja zamówiłam taki zestaw 3969812.jpg i niestety jak go dostałam to chciało mi się ryczeć... Kolory spłowiałe, wyblakłe - jak po dzadku :( Na szczęście sprzedałam już to na allegro i teraz kupię w sklepie, bo najpierw obejrzę, dotknę, wybiorę :)
Wybór należy do Ciebie ale uważaj żebyś była zadowolona :)

reklama
dziewczyny czy moje dziecie bedzie moglo spac w takim czyms chyba to spiworek ale nie jestem pewna bo ja blada w tych sprawach
DSC_5370kopia.jpg
a to zdjeci amoich ostatnich pielegnacyjnych zakupow:
DSC_5377koko.jpg
i moje zbiory ubrankowe:
DSC_5380koko.jpgDSC_5381koko.jpgDSC_5382koko.jpgDSC_5384koko.jpg

jak to sie nazywa ? moze w tym emilia spac?
DSC_5385koko.jpg

prosze o pomoc dzieki:-)

nooo ale mi sie caly czas jakos malo wydaje:-)
czesc dostalam i czesc tesciowa kupila w ciucholandach i pare rzeczy sama kupilam z moim K. ale pralam i prasowal juz ja.:-)
sama -przyjemnosc i nie pozwolilam nawet wywiesic nikomu tylko ja:-)

Mami to pierwsze to spiworek. nie wiem czy dobre do spania,bo ja osobiście nigdy nie używałam śpiworków.zastanawiam się tylko jak to się odpina,np żeby zmienić pieluszkę w nocy.a to ostatnie to pajac :) jeśli masz w domu zimno to może w tym spać :) na moje warunki jest zdecydowanie za ciepłe :)

może spać i w jednym i w drugim, ALE.. ani jedno ani drugie nie rozpina się w kroku i namęczysz się ze zmianą pieluchy. poza tym ten śpiworek z tego co widzę zapina się z tyłu i będzie małą męczyć to że cały czas leży na tych zatrzaskach:)

reklama
Do góry