reklama
Z firm polecam coccodrillo, 5-10-15, carters, next, georga, pinokio (z polskich), a bodziaki z pepco mam różne jedne super inne dramat, więc chyba zależy jakie sie trafi.
Aestima mam sleep&play ale uzywam sporadycznie zeby zuzyć, bo jak założyłam kilka razy pod rząd to Mati dostawał odparzenia a koleżanki córka też miała odparzenia - ja odradzam :-(
Aestima mam sleep&play ale uzywam sporadycznie zeby zuzyć, bo jak założyłam kilka razy pod rząd to Mati dostawał odparzenia a koleżanki córka też miała odparzenia - ja odradzam :-(
Aestima tak jak Kati pisze i Justynka też wspominała - sleep&play to takie pampersy gorszej jakości
a co do ubranek - my mamy większość coccodrillo i mariquita i powiem Wam, że jakość super, wszystko wygląda jak nowe a piorę 2-3 razy w tyg, bo Maja ulewa jak szalona
a co do ubranek - my mamy większość coccodrillo i mariquita i powiem Wam, że jakość super, wszystko wygląda jak nowe a piorę 2-3 razy w tyg, bo Maja ulewa jak szalona
dziewczyny w pepco jest promocja na zestaw z georga, cena super w jakość pierwsza klasa polecam bo Mati go dostał i jestem mega zadowolona, jeśli któraś by chciała to moge porobić zdjęcia :-)
o taki:
http://promobaby.pl/promocja-3738.html
Aestima ja ci nawet moge posłać ze 3 pieluchy zebyś widziała różnice
o taki:
http://promobaby.pl/promocja-3738.html
Aestima ja ci nawet moge posłać ze 3 pieluchy zebyś widziała różnice
Moim zdaniem sleep and play sa gorsze nawet od biedronkowych, szczegolnie dla ruchliwych dzieci bo nie maja zadnych elastycznych boczkow. Ameli strasznie przeciekały, chusteczki z koleji ładnie pachna rumiankiem i sa dla nas oki.
_Angel_
Mama małej stokrotki
byłam dzisiaj na zakupach kupiliśmy Biance 3 częściowe ubranko do chrztu za 56 zł,nosidło z womara o takie Womar - serce przy sercu. Produkty - Nosidełko RAINBOW N15 a wygłada tak :
dokładnie taki kolor i wygląd.
mamusiaczerwcowa kupiłam w pepco identyczne kapcioszki,zastanawiałam się jeszcze nad szarymi ale te jednak bardziej mnie urzekły :-)
mamusiaczerwcowa kupiłam w pepco identyczne kapcioszki,zastanawiałam się jeszcze nad szarymi ale te jednak bardziej mnie urzekły :-)
reklama
Ja szukam spiworka cieplego z rekawami, bo malemu szybko marzna rece, a nie cierpi przykrytych kocykiem. Niestety do tej pory wszystkie co widzilam to koszt ponad 50€ - troche za duzo jak dla mnie.
My w zimie mamy w sypialni 11-15°C, ciezko mi bedzie w tym roku jak maly bedzie z nami spac, ale ponad 18° nie wytrzymam.
My w zimie mamy w sypialni 11-15°C, ciezko mi bedzie w tym roku jak maly bedzie z nami spac, ale ponad 18° nie wytrzymam.
Podziel się: