reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny w Tchibo są na wyprzedaży ciepłe śpiworki jakby któraś potrzebowała, różowy i niebieski:
Ciepłochronny śpiworek w Tchibo
ludzikruda
Zaciekawiona BB
pieluszki Pampers najlepsze;
Dada dla mnie za sztywne no i czesto na plecy sie wylewa co nie co;
do pupy sudokrem i bepanten;
na tradzik noworotkowy polecam atoperal baby-stosuje krem i balsam do ciala (probowalam alantal plus -nie dzialal);
chusteczki lubie Huggis pure-bo sa grube, ale dosc mokre-ale na gorace lato byly super bo i tak szybko wysychaly na pupce;
polecam kosze na pieluchy Angelcare- dostalam bezplatnie w zestawch z monitorami oddechu;
niania elektroniczna z podgladem -super sprawa, zwlaszcza jak dzieci sa na pietrze
Dada dla mnie za sztywne no i czesto na plecy sie wylewa co nie co;
do pupy sudokrem i bepanten;
na tradzik noworotkowy polecam atoperal baby-stosuje krem i balsam do ciala (probowalam alantal plus -nie dzialal);
chusteczki lubie Huggis pure-bo sa grube, ale dosc mokre-ale na gorace lato byly super bo i tak szybko wysychaly na pupce;
polecam kosze na pieluchy Angelcare- dostalam bezplatnie w zestawch z monitorami oddechu;
niania elektroniczna z podgladem -super sprawa, zwlaszcza jak dzieci sa na pietrze
ludzikruda
Zaciekawiona BB
aha i jeszcze cos nie pracuje ubranek u mnie rewelacyjnie sprawdza sie pralka z suszarka -wyciagam cieplutkie, mieciutkie ciuszki
reklama
ludzikruda
Zaciekawiona BB
Mam pralko-suszarke Samsunga. Jesli chodzi o niszczenie ciuchow, to uzywam tej suszarki juz ze dwa lata i nie zauwazylam zniszczen poza ciuchami ktorych sie nie suszy (najczesciej na metkach jest napisane).
Podziel się: