reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

jejku, u nas 62 coccodrillowe już się nie dopina...młoda nie jest gruba, tylko długa i z długością mamy problem, moja mama jak ją po 2-ch tyg zobaczyła, to w szoku była. A waży ok. 6100 teraz

reklama
mrsmoon moja też długa i waży ok 6200...my już ubranka 68 i czasem widze że już bodziaki przyciasnawe...w kroczku na knap się zpinają

Misia u nas 68 aktualnie na tapecie, 62 uprałam, wyprasowałam i w odstawkę poszło. A 74 założyłam jej raz jak już nie miałam nic na 68 i okazało się niewiele za duże

pieluszki Pampers najlepsze;
Dada dla mnie za sztywne no i czesto na plecy sie wylewa co nie co:);
do pupy sudokrem i bepanten;
na tradzik noworotkowy polecam atoperal baby-stosuje krem i balsam do ciala (probowalam alantal plus -nie dzialal);
chusteczki lubie Huggis pure-bo sa grube, ale dosc mokre-ale na gorace lato byly super bo i tak szybko wysychaly na pupce;
polecam kosze na pieluchy Angelcare- dostalam bezplatnie w zestawch z monitorami oddechu;
niania elektroniczna z podgladem -super sprawa, zwlaszcza jak dzieci sa na pietrze

reklama
Mam pralko-suszarke Samsunga. Jesli chodzi o niszczenie ciuchow, to uzywam tej suszarki juz ze dwa lata i nie zauwazylam zniszczen poza ciuchami ktorych sie nie suszy (najczesciej na metkach jest napisane).

Do góry