mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dziewczyny w pepko jst wyprzedaż ciuszków malutkich można sie niezłe obkupić ja wczoraj chyba 100 tam zostawiłam, zaraz zrobie foty i Wam pokarze co nakupowałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jaka masz pralko suszarke? czy tylko suszarke? bo sie przymierzam do kupna i nie wiem co wybrac
Dokladnie tak!! ja kupilam ja miedzy innymi dlatego.oj tam na szczescie ubrania nie kosztuja teraz majatku a wole to niz zatechłe mieszkanie bo nie ma gdzie suszyc w zimie
Mam pralko-suszarke Samsunga. Jesli chodzi o niszczenie ciuchow, to uzywam tej suszarki juz ze dwa lata i nie zauwazylam zniszczen poza ciuchami ktorych sie nie suszy (najczesciej na metkach jest napisane).