reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
ja uwielbiam ubranka cartersa. Mam takie fajne bodziako-sukienki, świetny materiał, nic się nie spiera i sa śliczne:) Bardzo też lubię coccodrillo, ale te rozmiarówki u nich faktycznie jakieś malutkie. Marysia chodzi w 74 a jak ją mierzę to wychodzi mi max 63cm więc nie bardzo rozumiem...

Ja wczoraj Majce założyłam body z 5.10.15 na 6 miesięcy i co - są akurat, rekawki ciut za długie ale na długośc to na już, za parę miesięcy na pewno już bym ich nie włożyła i to nie pierwszy raz jak ubranka od nich mają zawyżoną numerację, przynajmniej mi się tak trafia

Czy zastanawiacie się już nad wymianą fotelika?? Ten mój jest chyba do 9 kilo, i nie to że już kupuję ale zaczynam się rozglądać i nie bardzo wiem co wybrać, mała waży już niecałe 7 kg więc te dwa dodatkowe szybko jej przybędzie. Chociaż z tego co słyszałam nie o wagę tu chodzi tylko o to jak dziecko się rozwija (tzn czy siedzi itp). Z uwagi na fakt, że ten fotelik który mamy teraz nie jest najlepszej jakości (dostaliśmy do użytkowania) to chciałabym kupić coś solidniejszego. Myślałam o takim 0-25 kg ale tu właściwie mam tylko jedną firmę do wyboru (ale przeglądałam tylko allegro). Może któraś z Was ma jakieś doświadczenie w tej materii.

ja zdecydowanie polecam maxi cosi :-) my mamy chyba do 12 kg fotelik wiec troche nam jeszcze posluzy ale pozniej rowniez kupujemy maxi :) polecam tez stronke chyba pro-test gdzie sa testy produkow :)

wg mnie najlepszy fotelik to taki ktory jest bezpieczny :-)

podzielam zdanie Ironii, jeśli chodzi o foteliki to musi być przede wszystkim bezpieczny. Wiem, że są takie duże montowane tyłem do kierunku jazdy (nie pamiętam nazwy, chyba coś na R), ale są dość duże i zajmują masę miejsca w samochodzie. Ja jeszcze nie myślałam jaki fotelik potem. Mała waży jakieś 5600 więc posłuży nam pewnie dość długo:)

trasia problem jest taki, że dzieci siedzące nie chcą tyłem jeździć, bo mało widzą, nie mówiąc już o większych...druga sprawa-do naszych żuczków taki fotelik raczej się nie zmieści:-( a raczej ja częściej będę Maję wozić a nie mąż swoją kobyłą...a do kobyły ja niee chcę się przesiadać, bo ułomna w parkowaniu jestem:zawstydzona/y:

reklama
Do góry